Haberler

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk Muhtarla İlk Toplantısını Yaptı

Yahyalı 'nın yeni Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçeye bağlı 41 mahalle muhtarıyla tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Yahyalı'nın yeni Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçeye bağlı 41 mahalle muhtarıyla tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Belediye hizmet binasında yapılan toplantıda tüm mahalle muhtarlarının yanı sıra İlçe Tarım Müdürlüğü, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Belediye Daire Müdürleri de katıldı.

Toplantı da muhtarlarla tanışan Başkan Esat Öztürk kendi yapacakları projeler ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapacakları projeler hakkında muhtarlara detaylı bilgiler verdi. Büyükşehir yasasıyla köylerin mahalle statüsüne geçtiğini bununla birlikte köy muhtarlarının görev ve sorumluluklarının değiştiğini dile getirdi. Yahyalı Belediyesi'nin tamamen kurumsallaşacağını artık yapılacak hizmetlerin önem aciliyetine göre bir program dahilinde olacağını, sorunların kısa sürede çözüme kavuşması için kurumların yardımlaşarak uyum içinde çalışacaklarını söyledi. İmar konusunda da bilgiler veren Belediye Başkanı Esat Öztürk özellikle kaçak yapılara hiçbir şekilde taviz vermeyeceklerini bu konuda her türlü mücadeleyi yapacaklarını belirtti.

Toplantıda söz alan 41 mahalle muhtarı mevcut sıkıntılarını yazılı ve sözlü olarak anlattılar. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esat Öztürk Yahyalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title