Haberler

Yahyalar'da Geleneksel Ramazan

Yenimahalle Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her mahallede kurduğu sokak iftarları ve geleneksel Ramazan şenlikleriyle eğlenceyi vatandaşın ayağına getiriyor.

Yenimahalle Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her mahallede kurduğu sokak iftarları ve geleneksel Ramazan şenlikleriyle eğlenceyi vatandaşın ayağına getiriyor. Yahyalar Mahallesi'nde vatandaşlara unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşatan Yenimahalle Belediyesi, geleneksel Ramazan eğlencelerini vatandaşa yeniden hatırlattı. Hep birlikte iftar yapan mahalle sakinleri daha sonra geleneksel gösterilerle kahkahalara boğuldu.

YAHYALAR HIZLA MODERNLEŞİYOR

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın da katıldığı iftar yemeğinde binlerce vatandaş dualar ederek Ramazan'ın bereketini birlikte yaşadı. Yaşar yaptığı konuşmada, "Sizlerle bugün burada olmaktan onur duyuyorum. Yahyalar hızlı bir şekilde yenileniyor. Herkesin huzurlu bir hayat sürmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Mahallede asfaltlanmayan yol, bozuk kaldırım kalmayacak. Açık Pazar yerini kapatarak sizlere yağmur, sıcak demeden alışveriş yapma olanağı sağlayacağız. İlçemiz için el ele çalışmaya devam edeceğiz " diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından, İbiş, kukla gösterisi, orta oyunu ve tasavvuf müziği konseriyle misafirler unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşadı. 7'den 70'e herkesin kahkahalar atarak izlediği gösterilerde, yarışmalarla çocuklara sürpriz hediye dağıtılırken, Karagöz ve Hacivat orta oyunu da izleyenleri geçmişe götürdü. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Yahyalar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title