Haberler

Yahoo Mail'den Reklam Engelleyici Kullananlara Erişim Yasağı!

Yahoo Mail, reklam engelleyici kullanan üyelerin e-posta erişimini engellemeye başladı!

Yahoo Mail, reklam engelleyici kullanan üyelerin e-posta erişimini engellemeye başladı!

Yahoo'nun, bilgisayarlarında reklam engelleyici yüklü olan bazı kullanıcıların e-posta hesaplarına erişimini engellediği bildiriliyor.

Digiday, kullanıcıların Adblock Plus forumlarında Chrome ve Firefox tarayıcıları ile Yahoo Mail'e erişememekten şikayetçi olduklarını tespit etti. Yayınlanan ekran görüntüsünde "Kullanmaya devam etmek için Ad Blocker'ı devre dışı bırakın" yazdığı görülüyor.

Hatta Yahoo eski ürün tasarım direktörü ve aynı zamanda önceden Twitter'da tasarım direktörü olarak görev almış Andrei Herasimchuk bile mikroblog sitesinde hesabına erişememekten yakındı. Reklam engelleyicileri devre dışı bırakmayan kullanıcıların içeriğe erişimini engelleyen bir başka site de bunu bir süre önce yürürlüğe koyan Washington Post oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yahoo sözcüsü, "Yahoo olarak biz sürekli yeni ürün deneyimlerini geliştirmek ve test etmekteyiz. Bu ABD'de az sayıda Yahoo Mail kullanıcısını kapsayan bir testtir" dedi.

Eğer aynı sorunu yaşıyorsanız şimdilik diğer tarayıcıları kullanarak veya başka cihazlarda oturum açmayı deneyebilirsiniz.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Chrome Yahoo Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title