Haberler

Yağmur"Cular Bowlingte Buluştu

Yağmur Mobilya, çalışanlarını Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki bowling turnuvasında buluşturdu.

Yağmur Mobilya, çalışanlarını Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ndeki bowling turnuvasında buluşturdu.

Çalışanların, şirket içi iletişimini arttırmak, motivasyonlarını yüksek tutmak ve bir arada keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen turnuva büyük ilgi gördü.

Yağmur Mobilya çalışanları, turnuvada yoğun geçen çalışma ortamı ve iş telaşından birkaç saatliğine de olsa uzaklaşıp, gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Bowling turnuvasına "Perakendeciyiz Biz" yazılı tişörtlerle çıkan Yağmur Mobilya ailesi doyasıya eğlendi. Tatlı bir rekabetin yaşandığı turnuvayı kazananlar şampiyonluğun keyfini çıkarırken, kazanamayanlar "kısmet bir daha ki turnuvaya" deyip, hoşça vakit geçirmenin keyfini çıkardılar.

Turnuvanın mimarı Yağmur Mobilya Perakende Mağazalar Koordinatörü Korhan Hınçal, "Bugün burada Yağmur Mobilya ailesi olarak bulunmaktan çok mutluyuz. Buradaki hedefimiz çalışan arkadaşlarımızla birlikte keyifli dakikalar geçirip şirket içi motivasyonumuzu sürekli diri tutmaktır" dedi.

Adana'da doğup, bugün Türkiye'nin her noktasına mobilya ulaştırmanın yanı sıra 40'tan fazla ülkeye de ihracat yaparak, "Made in Turkey" gururunu yaşatmakla kalmayıp, ülkeye döviz girdisi sağlayan Yağmur mobilya çalışanları olarak başarının tesadüf olmadığına inandıklarını anlatan Hınçal, "Başarı ekip işidir. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olarak burada bir arada bulunmaktan mutlu olduk. Katılan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Yağmur mobilya çalışanlarının çalışanına değer veren bir firmanın mensubu olmanın mutluluğunu yaşadıkları turnuvada objektiflere renkli görüntüler yansıdı.

Kurumlar arası ve kurum içi bowling turnuvalarında Adana'da en çok tercih edilen mekan olan Optimum Outlet, bünyesindeki Playbowling Salonu'nda düzenlen turnuva süresince birbirlerine üstünlük sağlamak için kıyasıya rekabet eden Yağmur Mobilya personeli, eğlenceli geçen günü Bay Döner'de birlikte yedikleri akşam yemeği ile sonlandırdı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yağmur Mobilya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title