Haberler

Yağlıdere'den Soma'ya Yardım Eli

Yağlıdere Çok Programlı Lisesi Sivil Savunma Kulübü öğrencileri, öğretmenleri Alptekin Güler öncülüğünde, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitirenlerin yakınları için yardım kampanyası başlattı.

Kampanyaya öğrenciler, öğretmenler, okul çalışanları ve veliler katkıda bulundu.

Okul Müdürü Ekrem Cebeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerinin duyarlı bir davranış gerçekleştirdiğini söyledi.

Öğrencilerinin geçen yıl da Yağlıdere'de kırsal kesimde yaşayan çocuklara yönelik yardım kampanyası düzenlediğini anımsatan Cebeci, "Öğrencilerimizin bu davranışları bizim emeklerimizin boşa gitmediğini, ahlaklı, terbiyeli toplumsal olaylarda duyarlı insanlar yetiştirme amacımızı gerçekleştirdiğimizi gösteriyor" dedi.

Öğrencilerin yardım kampanyasını yürüten Güler ise yardım kampanyasına destek veren öğrencilere öğretmenlere ve velilere teşekkür ederek topladıkları bin 90 lirayı ilgili banka hesabına yatırarak en kısa sürede yardıma ihtiyaç duyan Somalı madenci yakınlarına ulaştıracaklarını ifade etti. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Yağlıdere Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title