Haberler

Yağlı Pehlivan Başcazgırı ve Güreşçilerden Başkan Genç'e Ziyaret

Başcazgır Erkan Kocasakal, Başpehlivan ve Hendek Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kavakçı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Güreş Antrenörü Ragıp Çokan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’e ziyarette bulundu.

Başcazgır Erkan Kocasakal, Başpehlivan ve Hendek Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kavakçı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Güreş Antrenörü Ragıp Çokan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç'e ziyarette bulundu.

Başkan Genç güreşçilerin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek güreşçilere teşekkür etti. Genç, "Belediyemizin uzun yıllardır devam eden yaz ayında yapılan Geleneksel Tarım Hayvancılık Süt Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri, Kırkpınar'dan sonra başpehlivanların güreştiği yer Söğütlü er meydanıdır. İlçemizin tanıtımı için bu yılda sizlerin desteği ile Festivalimizin renkli geçmesi için, Söğütlülü Başcazgır Erkan Kocasakal ile birlike yardımcı olacağınıza inanıyoruz" diyerek bu yıl yapılacak Söğütlü Tarım Hayvancılık Festivali'nin ramazan ayı sonrasında yapılacağını söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Genç Söğütlü Hendek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title