Haberler

Meteoroloji'den 20 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Kuzey Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in batısı, Afyonkarahisar, Kastamonu, Çorum, Rize, Artvin, Ardahan, Osmaniye, Adana'nın kuzey ve doğu ilçeleri ile Mersin'in iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Marmara'nın doğusu ( İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova ve Bilecik), Tekirdağ, Bolu, Düzce ve Karabük çevreleri ile Kırklareli'nin doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların; Marmara'nın doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova ve Bilecik), Tekirdağ, Bolu, Düzce ve Karabük çevreleri ile Kırklareli'nin doğusunda yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (30)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (30)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu zamanla kuzey kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (30)

ADANA: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey ve doğu ilçeleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (33)

ANTALYA: Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (30)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (28)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (29)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(38)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova ve Bilecik) ve Tekirdağ çevreleri ile Kırklareli'nin doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin kuzey kesimleri ile Afyonkarahisar çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Osmaniye, Adana'nın kuzey ve doğu ilçeleri ile Mersin'in iç kesimi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı ve Kırıkkale çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölgenin batısı ile Kastamonu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinde Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Çorum, Rize ve Artvin çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğusunun yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

Kaynak: ANKA / Güncel

İstanbul Marmara Akdeniz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title