Haberler

Yağış, Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Aracın içinden yağmur görüntüsü, - Yağmur yağarken durakta bekleyen vatandaşlar, - Yağmurda şemsiyesiz yürüyen vatandaşlar, - Yağmurda motosiklet kullanan kişiler, - Turistlerin yağmurdan kaçması, - İki gencin yağmur altında şakalaşması, - Bir kişinin yağmurda fotoğraf çekmesi, - Yağmurda kağıt toplayan vatandaşlar, Batı Akdeniz'deki kuvvetli yağış ve dolu uyarısı- Antalya'da öğle saatlerinde başlayan yağış, vatandaşları ve turistleri hazırlıksız yakaladı Antalya'da öğle saatlerinde başlayan yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Aracın içinden yağmur görüntüsü, - Yağmur yağarken durakta bekleyen vatandaşlar, - Yağmurda şemsiyesiz yürüyen vatandaşlar, - Yağmurda motosiklet kullanan kişiler, - Turistlerin yağmurdan kaçması, - İki gencin yağmur altında şakalaşması, - Bir kişinin yağmurda fotoğraf çekmesi, - Yağmurda kağıt toplayan vatandaşlar, Batı Akdeniz'deki kuvvetli yağış ve dolu uyarısı- Antalya'da öğle saatlerinde başlayan yağış, vatandaşları ve turistleri hazırlıksız yakaladı Antalya'da öğle saatlerinde başlayan yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağış nedeniyle caddelerde yürüyen vatandaşlar apartman altlarına ve otobüs duraklarına girerek yağmurdan korunmaya çalıştı. Kentin tarihi Kaleiçi bölgesinde gezen turistler ise yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Turistler, gezilerini yarıda keserek otobüslerine bindi. Bazı vatandaşlar poşet ve gazetelerle yağmurdan korunmaya çalışırken bazı vatandaşlar da yürüyüş yaparak yağmurun keyfini çıkardı. Caddelerde kısmen su birikintileri oluştu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün öğle saatlerinden itibaren Isparta, Muğla, Burdur ve Antalya için kuvvetli yağış uyarısında bulunmuştu. Açıklamada, sıcaklığın 4 ila 6 derece arasında azalacağı belirtilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title