Haberler

Yabani Hayvanlara 2 Yılda 7 Ton Yem Bırakıldı

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Kayseri Şube Müdürlüğü tarafından, 2015 yılı kış ayları içerisinde dağlık alanlara yaban hayvanları için 3 ton 600 kilogram yem bırakıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Kayseri Şube Müdürlüğü tarafından, 2015 yılı kış ayları içerisinde dağlık alanlara yaban hayvanları için 3 ton 600 kilogram yem bırakıldı.

2014 ve 2015 yılı kış aylarında toplam 7 ton doğaya yem bırakan DKMP Kayseri Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sene 1 ton besi yemi, 1 buçuk ton et ürünü, 1 ton 100 gram sebze, olmak üzere toplam 3 ton 600 kilogram doğaya yem bıraktı. En son Kayseri Erkilet Mahallesi civarında ki köylere yemleme yaptıklarını söyleyen DKMP Kayseri Şube Müdürlüğü görevlisi Naci Ergüner, sebze, et, besi yemi olmak üzere 3 tür yemleme yaptıklarını söyledi. Doğadaki, kurt, tilki, keklik ve tavşanları dikkate alarak yemleme yapıldığını söyleyen Erguner,"Buraya yemleme yapmaya geldik. 2014 yılı 2015 yılı içerisinde toplam 7 ton yemleme yaptık. Bu sene de 3 buçuk ton yemleme yaptık. Yaptığımız yemleme doğadaki yabani hayvan popülasyonu için çok önemlidir" dedi.

Ergüner son olarak, yemleme yapmak için meteoroloji yetkilileriyle irtibat halinde olduklarını, köylerden gelen ihbarları da değerlendirdiklerini söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title