Haberler

Yabancılara Türkçe Öğretim Çalıştayı'na Saü'lü Akademisyenler Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından düzenlenen "I. Yabancılara Türkçe Öğretimi Çalıştayı"na, SAÜ'lü akademisyenler de katıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından düzenlenen "I. Yabancılara Türkçe Öğretimi Çalıştayı"na, SAÜ'lü akademisyenler de katıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) tarafından 28-29 Mart 2014 tarihleri arasından düzenlenen I. Yabancılara Türkçe Öğretimi Çalıştayı'na, Sakarya TÖMER Müdürü Doç.Dr. Mustafa Altun, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Erdal Özcan, Yönetim Kurulu Üyesi Yrd.Doç.Dr. Bekir İnce ve Türkçe Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Engin Yılmaz katıldı.

Doç.Dr. Mustafa Altun 'TÖMER ve Dil Merkezlerinin Sorunları ve Çözüm Önerileri', Yrd. Doç. Dr. Bekir İnce, 'Yabancılara Türkçe Öğretiminde Kullanılan Materyallerin Değerlendirmesi', Öğr. Gör. Erdal Özcan 'Türkçe Öğrenen Yabancı Bireylerin Dil Öğrenimi Sırasında Karşılaştıkları Sorunların Belirlenmesi ve Bu Sorunlara Karşı Çözüm Önerileri Geliştirilmesi' ve Prof. Dr. Engin Yılmaz, 'Türkçenin Yurtdışında Öğretimi ve Öğrenimi ile İlgili Mevcut Uygulamalar, Sorunlar ve Çözüm Önerileri (ABD Örneği)' başlıklı bildirilerini sundular. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Altun Hacı Bektaş Nevşehir Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title