Haberler

Yabancılar Yetenekleriyle Yarıştı

Fethiye'de yaşayan yabancılara yönelik düzenlenen eğlencede yerleşik yabancılar yetenekleriyle yarıştı.

Fethiye'de yaşayan yabancılara yönelik düzenlenen eğlencede yerleşik yabancılar yetenekleriyle yarıştı.

Ölüdeniz Ovacık'da düzenlenen "Yetenek Sizsiniz" yarışmasına İngiliz ve Türk vatandaşları katılıp hem eğlendi hem de eğlendirdi. Saz çalıp zeybek oynayandan, Köpeğinin hünerlerini göstertenlerin de bulunduğu yarışmada erkek oryantalden kılıçla dans eden Oryantallere kadar değişik yarışmacılar hünerlerini ortaya koydu.

İngilizlerden oluşan jüri değerlendirmeyi yaparken zorlanırken, 51 yaşındaki İngiliz Uyruklu Mchelle Shephard isimli bayan Henry adlı köpeğinin hünerlerini sergiledi. Köpeğin bir hareketle yerde açılmış Türk Bayrağına kadar gidip öperken zaman zaman da sahibinin istediği diğer hareketleri gerçekleştirmesi ile dikkat çekip alkış aldı. Ayrıca İngiliz Uyruklu Marilyn Cole, Irene Miller, Sue Cuggy ve Sue Rilay'dan oluşan gurup karaoke şarkılar söyleyip dans etti.

Gecede ayrıca Ada isimli erkek Zenne ile Seda isimli dansçının kılıçlı gösterileri Oryantal Emel'in oldukça kıvrak dans gösterisi büyük alkış aldı. 20'ye yakın Türk ve İngiliz vatandaşının yeteneklerini gösterdiği gecede dereceye girenlere çeşitli hediyeler sunuldu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ölüdeniz Fethiye Ovacık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title