Haberler

Yabancı Plakalı Otomobildeki Bomba Düzeneği İnfilak Ettirildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bomba düzeneğinin bomba imha uzmanlarınca kontrollü olarak patlatılması Mardin'de terör operasyonu Kızıltepe ilçesinde ihbar üzerine yabancı plakalı otomobilde bomba düzeneği bulundu Patlayıcı kontrollü şekilde imha edildi, olayla ilgisi bulunan 6 kişi gözaltına alındı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde ihbar üzerine yabancı plakalı otomobilde bulunan bomba düzeneği kontrollü şekilde infilak ettirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bomba düzeneğinin bomba imha uzmanlarınca kontrollü olarak patlatılması Mardin'de terör operasyonu

Kızıltepe ilçesinde ihbar üzerine yabancı plakalı otomobilde bomba düzeneği bulundu

Patlayıcı kontrollü şekilde imha edildi, olayla ilgisi bulunan 6 kişi gözaltına alındı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde ihbar üzerine yabancı plakalı otomobilde bulunan bomba düzeneği kontrollü şekilde infilak ettirildi.

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, Kızıltepe'de duyarlı bir vatandaşın "155 Polis İmdat" hattına yaptığı ihbarı değerlendiren güvenlik unsurlarının Üçyol Kavşağı'nda yabancı plakalı araçta 12 kilogramlık 3 mutfak tüpünün yer aldığı bomba düzeneği bulunduğunu tespit ettiği belirtildi.

Düzeneğin, bomba imha uzmanlarınca etkisiz hale getirildikten sonra kontrollü olarak infilak ettirildiği ve olayla ilgili bulunduğu belirlenen 6 kişinin gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada, "Bölücü terör örgütüyle mücadelede yaptıkları destekler ile hep yanımızda olan vatandaşlarımıza minnettar olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, patlayıcının infilak ettiriliş anı polis kamerasına yansıdı.

Kaynak: AA / Güncel

Kızıltepe Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title