Haberler

    Xperia Z4 Ne Zaman Geliyor?

    'ün satışa sunulmasının üzerinden sadece birkaç ay geçtiği doğru, ancak Sony'nin amiral gemisi telefonları hızla piyasaya sürdüğünü biliyoruz. Xperia Z3, 'nin piyasaya sürülmesinden sadece 6 ay sonra ortaya çıkmıştı.

    Sony'nin Tüketici Elektronikleri Fuarı'nda (CES 2015) etkinliği yapacağı tarih ve saat bile belli. Buna göre etkinlik, 5 Ocak 2015'te Türkiye saatiyle 15: 00'da yapılacak ve muhtemelen Xperia Z4 resmi olarak tanıtılacak. ve yine üzerinde, Sony'nin Nisan ayında piyasaya süreceği, dün resmi olarak tanıttığı yeni Exmor RS IMX230 sensörü olması kuvvetle muhtemel.

    Buradan çıkan sonuçsa şu: Sony, bir sonraki amiral gemisi telefonunu 2015 başında tanıtacak ve Nisan ayında da piyasaya sürecek.

    IMX230 sensör, Xperia Z3'teki gibi 21 megapiksellik çözünürlüğe sahip. Ancak birkaç yeni işlevi de var. Sony'ye göre sensör, akıllı telefonlar için geliştirilen, hızla hareket eden nesneleri algılayabilen ilk CMOS imaj sensörü. Sensör, High Dynamic Range (HDR), 4K video desteğine de sahip ve daha taşınabilir bir yapıyla geliyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title