Haberler

Xperia X ve Xperia Xa Modellerini Türkiye'de Tanıtıldı

14 Haziran 2016 – Sony Mobile, iletişimin geleceğini yenilikle şekillendirmek için yeni baştan tasarladığı Xperia TM markasının ilk akıllı telefonları Xperia X ve Xperia XA'nın Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

14 Haziran 2016 – Sony Mobile, iletişimin geleceğini yenilikle şekillendirmek için yeni baştan tasarladığı Xperia TM markasının ilk akıllı telefonları Xperia X ve Xperia XA'nın Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. Yeni Xperia X ve Xperia XA modelleri,kamera, batarya ve tasarım yönleriyle yeni nesil teknolojileri içeriyor. Xperia X'de yer alan hareket halindeki nesnelerde en hızlı otomatik odaklamaya1 sahip kamera, iki güne kadar pil ömrü ve Akıllı Pil Yönetimi kullanıcı deneyimine yeni bir boyut katıyor.

Sony Mobile Grup Ürün Pazarlama Müdürü, Hakan Alpay, etkinlik sonrasında: "Sony Mobile olarak teknolojilerimizi, kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için mükemmeliyetçi bir anlayış ile geliştirmeye devam ediyoruz. En beğenilen Xperia özellikleri olan kamera, pil ömrü ve tasarımı, Xperia X ve Xperia XA cihazlarımızda bir araya getirerek akıllı ve kullanıcı deneyimini zenginleştiren çözümler sunuyoruz. Yeni Xperia cihazlarımızda kullandığımız son teknoloji sayesinde her zaman olduğu gibi bir adım önde olmaya devam ediyoruz. Xperia X modelimizde yer alan "Öngörücü Otomatik Odaklama" ve "Qnovo Adaptive Charging" ile işbirliğimiz bunlardan sadece bazıları" diye belirtti.

Sony'nin ?TM kamera mühendisleri ile yakın işbirliği içinde geliştirdiği ve Xperia X modelinde yer alan yeni "Öngörücü Otomatik Odaklama", önce fotoğrafını çekeceğiniz nesneyi seçtiriyor, sonrasında da nesnenin hareketini öngörerek hareketi mükemmel odakla yakalamanızı sağlıyor. Düşük ışıkta dahi size mükemmel selfie'yi sunmak için yeniden tasarlanmış 13 MP ön kamerası ve bekleme durumundan çekim moduna saliseler içinde geçen arka kamerası ile Xperia X en doğal anları kaçırmamanızı imkanlı kılıyor.

Xperia X, iki güne kadar dayanan pil ömrü sunan Sony'nin2 akıllı pil yönetimine sahip olmasının yanında tek şarjla daha uzun süre kullanım imkanı da sunuyor. Qnovo Adaptive Charging3 teknolojisini kullanan Xperia X, pilinizi şarj sırasında koruyarak telefonunuzun pilinin yaşam süresini de uzatıyor.

Xperia XA modeli, arka kamerasında 13MP Exmor RS sensörü, ön kamerada ise 8 MP Sony Exmor R™ sensörüyle geliyor ve Otomatik Netleme sağlıyor.

Xperia X, Qualcomm®Snapdragon™ 650, Xperia XA modeli ise Mediatek Helio™ P10 işlemci kullanıyor. Yeni cihazlar, elde tutuşu kolaylaştıran kasası ve kavisli cam ekranıile göz dolduruyor. Sony Xperia X ve Xperia XA modelleri, beyaz, grafit siyah, yeşil altın ve pembe altın renk seçenekleri ile geliyor.

Sony Xperia X 2.399 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile 15 Haziran itibariyle satışa sunulurken, Xperia XA Temmuz ayı içinde tüketiciyle buluşacak.

Xperia X'in öne çıkan özellikleri:

Öngörücü Hibrit Otomatik Odaklama özelliğine sahip 23 MP kamera

Düşük ışıkta selfie çekebilen 13 MP ön kamera

5 inç Full HD kavisli ekran

2 güne kadar pil ömrü

Qnovo Adaptive Charging

STAMINA Modu

Qualcomm® Snapdragon™ 650, 64 bit Altı Çekirdekli işlemci

Xperia XA'nın öne çıkan özellikleri:

Hibrit Otomatik Odaklama özelliğine sahip 13 MP kamera

Düşük ışıkta selfie çekebilen 8 MP ön kamera

5 inç HD kavisli ekran

2 güne kadar pil ömrü

MediaTek helio™ P10, 64 bit Sekiz Çekirdek işlemci

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Hakan Alpay Qualcomm Türkiye Sony Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title