Haberler

Xiaomi, ABD Pazarına Giriyor !

Çin Pazarının lideri olan ve özellikle kaliteli, uygun telefonlarıyla gündeme gelen Xiaomi bu kez popülerliğini dünyaya yaymayı planlıyor.

Çin Pazarının lideri olan ve özellikle kaliteli, uygun telefonlarıyla gündeme gelen Xiaomi bu kez popülerliğini dünyaya yaymayı planlıyor. En önemli pazarlardan biri olarak kabul edilen ABD pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor.

Çin'de ulaştığı rekor satış rakamlarını ve gelirleri daha da öteye taşımak isteyen Xiaomi, Dünya'nın en büyük pazarı olarak kabul edilen Amerika'da pazara açılma planı yapıyor.

Aslında yine Türkiye'de de var olan büyük markaların paralel ithalatçı garantisiyle satışı gibi Amerika pazarında da markanın böyle satışları devam ediyor. Fakat Xiaomi, bu planlarıyla beraber resmi bir şekilde pazara girmek istiyor. Ayrıca bazı soruları da cevaplayan Xiaomi'nin basın sözcüsü, Ekim ayı içerisinde pazara girmeyi planladıklarını ayrıca Android Tv ve yeni Google cihazların geleceğini belirtti.

Özellikle Amerika pazarına girmesiyle Xiaomi büyük ölçüde satışlarını ve gelirlerini arttırabilir, bu da Apple ve Samsung gibi iki dev firmayı pazarda yeni planlar yapmaya zorlayabilir.

Mert Büyük (TECHNOSFER)

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title