Haberler

    Xiaomi, 23 Eylül'de Redmi 1s ile Rekor Kırabilir

    Çinli Xiaomi, kısa süre içerisinde 60,000 adet Redmi 1S satmayı planlıyor.

    Furkan Yaldız - -

    Bütçe dostu akıllı telefonları ile kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, yavaş yavaş yeni pazarlara giriş yapmaya başladı. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu ülkelere gelecek olan Xiaomi'nin ilk durağı Hindistan oldu. Hindistan'da geliştirdiği ürünlerini satışa sunan Xiaomi, ilk 5 saniye içerisinde eski amiral gemisi Xiaomi Mi3 stoklarını tüketmeyi başarmıştı. Bu sefer ise aynı başarıyı Redmi 1S ile başarmayı planlıyor.


    Elde edilen bilgilere göre Xiaomi, mevcut akıllı telefonu Redmi 1S'i 23 Eylül 2014 tarihinde Hindistan'da satışa çıkarıyor. İkinci parti ünine ise 60.000 adet akıllı telefon barındırıyor. Bir önceki satışta 40.000 adet cihaz bulunuyordu. Anlaşılan Xiaomi, satışların bu derece devam edeceğini tahmin ederek yeni uniteye 20.000 adet cihaz ekliyor. Bakalım Xiaomi, birkaç gün sonra Redmi 1S ile rekor kıracak mı…


    Öte yandan Xiaomi'nin ülkemize yıl sonuna doğru gelmesi bekleniyor.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Türkiye Eylül Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title