Haberler

Xc Uluslararası Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Nihat Ermihan: "Bayramören'in yamaç paraşütüyle anılmasını istiyoruz"

Çankırı'nın Bayramören ilçesinde düzenlenen  "XC Uluslararası Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması" kapsamında eğlence programı gerçekleştirildi.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Nihat Ermihan, ilçe merkezinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, bu yıl da Türkiye Şampiyonası'nı burada yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Çankırı ilini ve Bayramören ilçesini gelecek yıllarda yapılacak müsabakalara hazırlamak istediklerini ifade eden Ermihan, "2008 yılından beri devam eden organizasyonda Bayramören inşallah marka değer olacak. Buranın yamaç paraşütüyle anılmasını istiyoruz. Bir hafta sürecek organizasyonda sporcularımıza kazasız başarılı bir yarışma diliyorum" diye konuştu.

Türk Hava Kurumu (THK) Havacılık ve Eğitim Başkanı Bekir Sıtkı Akyüz de Çankırı Valiliği'nden aldıkları davet üzerine bu organizasyona seve seve geldiklerini belirtti.

Kurulduğu günden bu yana geleneksel yapısı içinde halkının yanında olan THK için hizmet etmenin sınırsız olduğunu dile getiren Akyüz, "İnşallah bu ilçe marka olacak. Her yıl bu etkinliği düzenleyerek ilçeyi dünyada marka haline getireceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Bayramören Kaymakamı Ayhan Terzi ise Bayramören ilçesinin, yamaç paraşütü sayesinde dünyaya tanıtılacağını ifade ederek, yarışmalarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması temennisinde bulundu.

Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen de XC Uluslararası Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışmaları'nın organizesini başarıyla tamamlayacaklarına inandıklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından mahalli şarkıcı Sevgi Petek konser verdi. - Çankırı

Kaynak: AA / Spor

Bayramören Çankırı Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title