Haberler

Xbox One Türkiye'de

Microsoft'un oyun ve eğlenceyi bir arada sunan yeni nesil Xbox One, 5 Eylül'den itibaren Türkiye'de satışa sunuldu.

Microsoft'un oyun ve eğlenceyi bir arada sunan yeni nesil Xbox One, 5 Eylül'den itibaren Türkiye'de satışa sunuldu. Teknoloji mağazalarında uzun kuyruklar oluştu…

Satışa sunulan yeni nesil Xbox One, Türkçe arayüzü ile kullanımı rahatlaştırıyor. Ayrıca Türkiye dışında 29 ülkeyle aynı anda satışa sunuldu.

Türkiye'de satış fiyatı 1.599 TL'den başlamış olan Xbox One paketinde 500 GB sabit diske, Blu-ray oynatıcıya ve de dahili Wi-Fi bağlantısına sahip olan Xbox One, kablosuz kumandası ve 14 günlük Xbox Live Gold (Deneme) üyeliği yer almakta.

Diğer bir paketini tercih edenler 1.999 TL'den satışa sunuluyor. Bu paketin adı ise Xbox One With Kinect. Bu paketi tercih edenler Kinect Sports Rivals, Dead Rising 3 ve Project Spark gibi hareket algılamaya yönelik kontrol biçimini destekleyen oyunlarla benzersiz bir deneyim yaşama şansını yakalıyor. Kinect, kullanıcılarına biyometrik tanıma, kontrolcü eşleştirme, videolu Skype görüşmeleri, anında kişiselleştirme ve QR kodlarının tanımasına sahip olan ek özellikleri sizlere sunuyor.

Yoğun İlgi Geldi

Bu cihazın 29 ülke ile aynı zamanda Türkiye'ye gelmesini kutlamak için teknolojinin nabzını tutmuş olan şirketler BİMEKS, D&R, Media Markt, TeknoSA ve Vatan Bilgisayar, Türkiye'deki yoğun ilgi gören oyun mecraları olan Bölüm Sonu Canavarı, Level, Multiplayer ve Oyungezer ile anlaşma yapıldı. Eğlence dolu etkinlikler yapıldı. Vatan Bilgisayar'daki turnuva finali internet üzerinden 3000 kişi tarafından canlı olarak izlendi

Xbox One'ın Türkiye'de satışa sunulmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İpek Baykurt, "Oyun konsolunun ötesine geçerek kapsamlı ev eğlencesinin merkezinde yer alan Xbox One'ı Türkiye'deki tüketicilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Oyunlar, filmler, müzik, spor ve Skype'ı aynı kutuda buluşturan Xbox One, oyun ve eğlence anlayışına yeni bir boyut getirecek. Türkiye'ye özgü yepyeni uygulamalar ve yeni duyurularla Xbox One deneyimini Türkiye'deki tüketiciler için çok daha keyifli hale getirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Microsoft Xbox One Skype Eylül Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title