Haberler

    Xbox, Mario'yu İstiyor

    Xbox şefi Phil Spencer "Mario'yu Xbox'da görmek çok iyi olurdu" dedi, ancak...

    Farklı konsolların oyuncuları arasında büyük rekabet vardır, ama konsol ve oyun yaratıcıları arasında büyük saygı var. Geçen hafta Nintendo, Xbox'un 15'inci yıl dönümünde Microsoft'u içtenlikle kutladı. Bu hafta da Xbox'un başı Japon oyun devi için övgülerde bulundu.

    Yakın zamanda Nintendo en değerli oyunlarından birini akıllı telefonlara getireceğini açıklamıştı. Super Mario Run ilk önce iOS'a, daha geç bir vakitte de Android'e gelecek. Bunun üzerine oyuncular Xbox şefi Phil Spencer'e Microsoft'un Mario ile ilgilenip ilgilenmediğini sordu.

    Spencer ise şu açıklamayı yaptı:

    "Mario'yu Xbox'da görmek harika olurdu. Kendimi bildim bileli bu endüstrinin içindeyim ve hep söylemişimdir: Nintendo piyasadaki en güçlü yapımcı ve dağıtımcı. Nintendo ile yaşadığımız benzersiz anıları Xbox'da da yaşayabilmek harika olurdu".

    Ayrıca Microsoft ve Nintendo'nun birlikte çalışarak Minecraft'ı Wii U konsoluna getirme çabalarından bahseden Spencer, bu birlikteliğin Xbox için bir meyve vermesini umduğunu söyledi.

    Elbette Mario'nun Xbox'a gelme ihtimali şimdilik düşük görünüyor; ancak oyun dünyasında sonraki gün olacakları kestirmek bile zor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Microsoft Nintendo Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title