Haberler

Xavi: Arda Muhteşem Bir Yetenek Ama Ocak Ayına Kadar Beklemek Zorundayız

Güncelleme:

Barcelona efsanelerinden Xavi, milli futbolcumuz Arda Turan'ın transferini değerlendirdi, "Muhteşem bir oyuncu ama Ocak ayına kadar beklemek zorundayız." dedi.

Sezon başında Barcelona'dan ayrılarak Katar ligi ekiplerinden Al-Sadd'ın yolunu tutan Xavi, Arda Turan için açıklamalarda bulundu ve Messi'nin sakatlığına değindi.

Milli yıldızımızın Barcelona'ya katkılarının büyük olacağını söyleyen Xavi, "Arda çok önemli olacak. Arda da, Aleix de önemli olacak. İki oyuncu da çok kaliteli ve birçok pozisyonda oynayabilir. Aleix defans oynayabiliyor, Arda da orta sahada ve hücumda görev alabiliyor. O her pozisyona adapte olabilir. Arda muhteşem bir yetenek ve Barça'ya çok önemli katkıları olacak. Ancak maalesef Ocak ayına kadar beklemek zorundayız." ifadelerini kullandı.

"TAKIM İYİYE GİDİYOR"

Messi'nin sakatlığının ardından takımın zorluk çekmesinin normal olduğunu kaydeden Barça'nın eski kaptanı, "Şu anda Barcelona'nın iyi göründüğünü düşünüyorum. Messi'nin sakatlığı tabii ki oldukça önemli. Takımı çok etkileyebilecek bir sakatlık. Ancak takım onun eksikliğini kapatabilecek seviyede. Sevilla maçındaki yenilgi sonrasında alarm sesleri yükselmesi doğru, ancak o maç da takımın normalde kazanabileceği bir maçtı. Sadece gol atmakta şanssızlık yaşadılar. Takım iyiye gidiyor" diye konuştu.

Barcelona, Arda Turan için FIFA'dan onay alamamasının ardından CAS'a başvurmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title