Haberler

Wushuda Madalya Kazanan İkizler, Afşin'de Sevinçle Karşılandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Okul müdürü tarafından ikizlere ödül verilmesi- Öğrencilerin akışlaması ve müdürün konuşması- Baba Selçuk Kayapınar'ın konuşması Wushuda madalya kazanan ikizler, Afşin'de sevinçle karşılandı- Kahramanmaraş'tan Türkiye Wushu Şampiyonası'na katılan 7 yaşındaki ikizlerden biri Türkiye şampiyonu olurken, diğeri de centilmenlik madalyası kazandı Wushu Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonası'nda biri Türkiye şampiyonu olan biri de centilmenlik madalyası kazanan 7 yaşındaki ikizler, Afşin'de sevinçle karşılandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Okul müdürü tarafından ikizlere ödül verilmesi- Öğrencilerin akışlaması ve müdürün konuşması- Baba Selçuk Kayapınar'ın konuşması Wushuda madalya kazanan ikizler, Afşin'de sevinçle karşılandı- Kahramanmaraş'tan Türkiye Wushu Şampiyonası'na katılan 7 yaşındaki ikizlerden biri Türkiye şampiyonu olurken, diğeri de centilmenlik madalyası kazandı Wushu Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonası'nda biri Türkiye şampiyonu olan biri de centilmenlik madalyası kazanan 7 yaşındaki ikizler, Afşin'de sevinçle karşılandı. Afşin Belediye Spor Kulübü sporcuları 7 yaşındaki Ege ve ikiz kardeşi Efe Kayapınar için öğrenim gördükleri Efus İlkokulu'nda tören düzenlendi.20 kiloda Türkiye şampiyonu olan Ege ve centilmenlik madalyası alan ikizi Efe Kayapınar için düzenlenen törende minik sporculara ödülleri Efus İlkokulu Müdürü Muzaffer Kolukısa tarafından verildi.Kolukısa, burada yaptığı konuşmada, Antalya'da düzenlenen Wushu Türkiye Şampiyonası'nda okulun birinci sınıf öğrencilerinden Ege'nin Türkiye Şampiyonu olduğunu, tek yumurta ikizi olan Efe Kayapınar'ın ise centilmenlik madalyası alarak kendilerine sevinç yaşattığını belirtti.Öğrencilerini başarısından dolayı tebrik eden Kolukısa, "Alınan başarının Kahramanmaraş ve Afşin için çok önemli olduğunu düşünüyorum. İlçemizin ismini Türkiye Şampiyonası'nda duyurdular. Minik sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bu başarılar bütün öğrencilerimize örnek olur" diye konuştu.İkizlerin babası Wushu Milli Takımı ve Afşin Belediye Spor Wushu Antrenörü Selçuk Kayapınar da minik sporcuların gelecekte önemli başarılar elde edeceklerine inandığını söyledi.Müsabakaların sonunda Ege'nin minikler kategorisinde ilk şampiyonluğu aldığını ifade eden Kayapınar, "Okulumuz idaresi çocuklarımızı onure etmek ve diğer öğrencilerimizi spora teşvik etmek için tören düzenledi. Okulumuza teşekkür ediyorum. Şampiyonaya katılan sporcularımız, 20 kiloda Ege Kayapınar Türkiye Şampiyonu, 52 kiloda Yağız Mehmet Kaya ve 56 kiloda Umut Can Özdemir Türkiye 2'ncisi oldu. İnşallah ilçemizin, ilimizin adını duyurmak için daha çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Kayapınar Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title