Haberler

Wushu Akdeniz Bölge Şampiyonası

Adana'da gerçekleştirilen organizasyon tamamlandı Şampiyonada Özgürspor birinci, Genç Spor Kulübü ikinci, Çinkılıç Spor Kulübü üçüncü oldu.

Wushu Akdeniz Bölge Şampiyonası tamamlandı.

Merkez Sarıçam ilçesindeki Asım Savaş Spor Salonunda 8 kulüpten 98 sporcunun katıldığı şampiyona, erkek ve kadınlarda minik, yıldız, gençler ve büyükler kategorilerinde yapıldı.

Takım sıralamasında Özgürspor birinciliği, Genç Spor Kulübü ikinciliği, Çinkılıç Spor Kulübü de üçüncülüğü elde etti. Sporculara ve takımlara ödülleri sunuldu.

Organizasyonun ardından açıklamada bulunan, Wushu Adana temsilcisi Hüseyin Dündar, wushunun gerçekte saldırı ve savunmanın yanında akrobasi ve koreografik hareketler altında toplandığını belirtti.

Bu sporla beden ve ruhun uyumunun sağlandığını vurgulayan Dündar, şunları kaydetti:

"Wushu, Türkiye'de hızla gelişiyor. Adana'da yaygınlaşmaya başladı. Bu sayede kentimizden başarılı sporcu yetiştirerek, Türkiye ve Avrupa şampiyonlukları elde etmeyi hedefliyoruz. Katılan tüm takımlara başarılar dilerim. Bölge şampiyonamıza Gençlikspor, Özgürspor, Star Akademi, Çinkılıç Spor, Gençspor, Öz Hilal, Aykolspor, Özgür Ejder Spor kulüpleri katıldı. Adanalı sporcuların başarısı, gelecek için bizleri umutlandırdı." - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title