Haberler

Wus-hu Seçmeleri Korkuteli'de Yapıldı

Türkiye şampiyonasına Antalya’dan katılacak olan sporcuları belirlemek amacıyla Korkuteli’de yapılan Wus-Hu seçmelerinde Korkuteli Belediyespor sporcuları büyük başarı sağladı.

Türkiye şampiyonasına Antalya'dan katılacak olan sporcuları belirlemek amacıyla Korkuteli'de yapılan Wus-Hu seçmelerinde Korkuteli Belediye spor sporcuları büyük başarı sağladı.

Korkuteli'den 13 sporcunun katıldığı seçmelere Antalya genelinden toplamda 7 spor kulübünden, 75 sporcu iştirak etti. Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde, kendi sıkletlerinde ilk 3 dereceye giren sporcular 14-24 Şubat 2016 tarihlerinde Antalya Kremlin Palaca Otelde Antalya'nın ev sahipliğinde yapılacak olan Türkiye Wus-Hu şampiyonasına katılma hakkını elde ettiler. Korkuteli'ni temsilen seçmelere katılan sporculardan büyükler 65 kilogramda Murat Badı, Gençler 65 kilogramda Rabia Demir ve Gençler 48 kilogramda Merve Bulut altın madalya alarak Türkiye şampiyonasında Korkuteli'ni temsil etmeye hak kazandılar.

Korkuteli Belediyespor Kulubü Wus-Hu Antrenörü Şükrü Haksız, 13 sporcu ile katıldığımız seçmelerde şu ana kadar büyük bir başarı kazandıklarını belirterek, "Şu ana kadar 3 sporcumuz kategorilerinde 1. olarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde ettiler. Bizim hedefimiz Türkiye şampiyonasına Gençler kategorisinde 3 ve Büyükler kategorisinde 2 olmak üzere toplam 5 sporcu ile katılmak. Bildiğiniz üzere büyükler kategorisinde ilçemizin gururu olan Seren Erkış'tan Türkiye şampiyonasında yine 1'incilik kürsüsüne bekliyoruz. Ancak asıl hedefimiz 2016 yılında Korkuteli olarak milli takıma 2 veya 3 sporcumuzu göndererek ülkemizi ve ay yıldızlı bayrağımızı en iyi şekilde temsil etmek. Bunu başaracağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Antalya Wus-Hu İl Temsilcisi Özgür Akdağ ise, Korkuteli'nin ev sahipliğinden çok memnun olduklarını ve Korkuteli gibi bir ilçenin Wus-Hu'ya olan ilgisinin kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, "Seçmelerin Korkuteli'de yapılıyor olmasından çok memnunuz. Seçmeler 1 gün sürecek. 4 kategoride kilolularında ilk 3 dereceyi alacak sporcularımız Şubat ayı içinde Antalya'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecekler. Bizim Antalya olarak hedefimiz 2016 yılında milli takımdaki sporcu sayımızı daha da arttırabilmek. Bundan önce Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında Antalya olarak milli takımımıza birçok sporcu verdik. Hedefimiz yine uluslar arası turnuvalarda Antalyalı sporcularımızın bayrağımızı göndere çektirerek bizleri gururlandırmaları. Korkuteli gibi diğer ilçelerimizde de bu spora karşı olan ilgi ve sevgi her geçen gün daha da artıyor. Kısa sürede Antalya olarak Wus-Hu'da en çok söz sahibi olan bir bölge haline geleceğimize inanıyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Korkuteli Belediyespor Türkiye Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title