Haberler

    Wsj: Apple 4k'dan Vazgeçti

    Wall Street Journal’dan gelen son bilgilere göre Apple, 4K TV üretim planlarını rafa kaldırdı.

    Furkan Yaldız - -

    Teknoloji devlerinden Apple'ın uzun zamandır 4K TV üreteceği zaten birçok kaynak dile getiriyordu. Ancak Wall Street Journal'dan gelen son bilgiler Apple'ın 4K TV üretim planlarını rafa kaldırdığını gösteriyor. Güvenilir kaynak Apple'ın 4K TV'lerden neden vazgeçtiğini de açıklıyor. Söylentilere göre Apple, geliştireceği 4K TV'de yenilikçi bir özellik bulamadığından dolayı üretimden vazgeçti.


    Cupertino merkezli teknoloji devi aslında FaceTime görüntülü sohbet özelliğini direkt 4K TV'lere bağlamayı planlıyor. En azından daha önceki söylentiler böyle bir özelliğin olacağını iddia etmişti. Ancak gelen yeni bilgilere göre Apple, 4K TV üretiminden vazgeçerek yeni nesil Apple TV üzerine çalışmayı planlıyor. Aynı zamanda Apple'ın önümüzdeki ay gerçekleşecek olan Worldwide Developers Konferansı'nda yeni bir internet TV servisi ile birlikte güncellenmiş Apple TV kutusu tanıtacağı iddia ediliyor. Selefine göre daha ince olacağı belirtilen Apple TV kutusunun uzaktan kumandayla kontrol edilebileceği de söyleniyor.


    Ayrıca Siri'nin de Apple TV'de yer alabileceği iddialar arasında bulunuyor. Öte yandan TV üretiminden vazgeçen Apple, bakalım önümüzdeki ay düzenlenecek olan etkinlikte neler tanıtacak...




    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title