Haberler

    Wozniacki, Esma Sultan Yalısı'nda Raket Salladı

    "TEB BNP Paribas İstanbul Cup" Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın 1 numaralı seri başı Danimarkalı tenisçi Caroline Wozniacki, Esma Sultan Yalısı'nda raket salladı.

    Kadınlar dünya klasmanında 15. sırada bulunan Wozniacki, yarın başlayacak turnuva öncesinde Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı'nın bahçesinde kurulan mini kortta milli tenisçi İpek Soylu ile yağmur altında gösteri maçı yaptı.

    Gösteri maçı öncesinde aniden yağmur yağmaya ve rüzgar esmeye başladı. Bir süre birbirlerine top atan Wozniacki ve İpek Soylu, daha sonra topları İstanbul Boğazı'na gönderdi.

    Wozniacki: "Çok heyecanlıyım"

    Gösteri maçının öncesinde yalıda düzenlenen basın toplantısında konuşan Danimarkalı tenisçi, İstanbul'u çok sevdiğini vurgulayarak, "Daha önce defalarca İstanbul'a geldim. Benim için de çok heyecanlı bir turnuva olacak. Gerçekten çok heyecanlıyım. Organizasyonun olağanüstü olacağını düşünüyorum. Umarım hava da hep böyle olur. Havanın bundan daha sıcak olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

    Wozniacki, daha önce dünya klasmanında 1 numaraya kadar çıkmasına karşın şu anda 15. sırada olmasıyla ilgili bir soru üzerine, "Performansımda düşüklük olduğunu düşünmüyorum. Geçmişte 2 yıl arka arkaya dünya 1 numarası olarak kalmayı başarmış biriyim. Alttan yeni isimler geliyor. Tenisçi olarak kariyerinizde inişler çıkışlar yaşayabiliyorsunuz. Bir numara olmak zor ama orada kalmak daha zor. Çünkü alttan çok iyi oyuncular geliyor. Sağlığıma dikkat ediyorum. Maç maç, turnuva turnuva olarak düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

    İstanbul'da tenise olan ilginin giderek arttığını kaydeden Danimarkalı tenisçi, Türk yemeklerini çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

    Türk Ekonomi Bankası (TEB) Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi ise tenisin sadece bir spor değil, ekonomik katma değeri olan, ülkelerin tanıtımına katkı yapan önemli bir spor etkinliği olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

    "TEB olarak Türkiye Tenis Federasyonu'ndan da desteğiyle, tenise ve tenisin geleceğine yatırım yaparak, gençlerimiz arasında dünya çapında yıldız raketler yetiştirilmesine katkı sağlamayı, global ölçekte tenis organizasyonlarına ismimizi vererek desteklemeyi, tenisle Türkiye markasına değer katarak spor ekonomisinden daha fazla pay sahibi olmasına yardımcı olmayı istiyoruz. İnşallah TEB BNP Paribas İstanbul Cup çok güzel bir turnuva olacak."

    İstanbul Cup AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Turnuva Direktörü Coşkun Erginer de 2005 ile 2010 yılları arasında yaptıkları turnuvaya 3 yıl ara verdiklerini, şimdi 7'incisi yapacaklarını belirterek, "Turnuvamızın 1 numarası Wozniacki organizasyonumuza renk katacak. Kendisine 'hoşgeldin' diyorum" ifadelerini kullandı. Koza World of Sports Arena hakkında da bilgiler veren Erginer, turnuvadan sonra da inşaatın devam edeceğini, kasım veya aralık gibi tamamlanacağını söyledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Esma Sultan Yalısı Carolina Wozniacki İpek Soylu İstanbul Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title