Haberler

Wolverine Hayranı Genç Annesini, Kardeşini ve Üvey Babasını Doğradı

Güncelleme:

Wolverine hayranı olduğu belirtilen Jed Allen'ın annesini, kardeşini, üvey babasını bıçaklayarak öldürdüğü iddia ediliyor.

İngiltere Cumartesi akşamından bu yana bir cinayet haberiyle çalkalanıyor. Polis, altı yaşındaki üvey kardeşi Derin, annesi Janet Jordon ve üvey babası Philip Howard'ı öldürdüğü düşünülen 21 yaşındaki Jed Allen'ı arıyor.

Daily Mail'in haberine göre, üç kişinin cesetleri cumartesi akşamı Didcot kasabasındaki evlerinde defalarca bıçaklanmış. Polis olayın ardından Allen'ı görenlerin dikkatli olması uyarısında bulundu.

ZANLININ SOSYAL MEDYADA BIÇAKLI VE BALTALI FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Wolverine hayranı olduğu belirtilen cinayet zanlısı Allen'ın sosyal medyadaki bıçaklı ve baltalı fotoğrafları ortaya çıktı. Ailenin yaşadığı şok hakkında konuşan Allen'ın kuzeni Tyler Clarke, kuzeninin teslim olması gerektiğini söyledi ve "Kimse neler olduğuna inanamıyor. Neden böyle bir şey olduğunu bilmek istiyoruz, sebebini yalnızca Jed biliyor" dedi.

Öte yandan, Allen'ın hayatı hakkında detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Daily Mail, zanlının anne-babasının boşanmasını atlatmakta zorlandığını ve annesinin alkolik olması nedeniyle zorluk çektiğini öne sürdü.

"BURASI BİR DELİ EVİ VE ARTIK KATLANMIYORUM"

Allen sosyal medya hesaplarında "pislik gibi muamele görmekten sıkıldığını" ifade eden paylaşımlar yaptı. Allen'ın paylaştığı bir videoda ise kameraya bakarak çığlık attığı ve "Burası bir deli evi. Artık katlanamıyorum" dediği görüldü.



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Daily Mail Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

erzincanlı:

iman şart

19
6
yanıtYanıtla
NtMobil-IOS:

Kesin pkk lı dır

9
10
yanıtYanıtla
kıvrakturan:

uyuşturucu almıştır

15
2
yanıtYanıtla
ş:

deli ogli deli

14
2
yanıtYanıtla
DEMİR:

Yahudilerin elindeki sinema sektörü, kişiliği oturmamış bireyleri olumsuz etkiliyor. Kendi istekleri doğrultusunda dünyayı durmadan kaos halinde bulundurmak için şiddete meyilli toplumlar yaratıyorlar, sinema da bunu sağladıkları araçlardan bir tanesi.

13
3
yanıtYanıtla
palamobilWeb@haberler.com:

Bu catlak iside katilsaydi orda bunungibileri cok var

8
6
yanıtYanıtla
belaMobil-ANDROID:

allah tez zmanda belasini versin

10
2
yanıtYanıtla
sorunlu:

''pislik gibi muamele görmekten sıkıldığını'' burada suçlu büüyk ihtimal aile psikolojisini bozmuşlar herifin

10
0
yanıtYanıtla
canomobilWeb@haberler.com:

Tipe bak domuza benziyor zaten

4
5
yanıtYanıtla
özgemobilWeb@haberler.com:

Alin iste filmlerin yan etkisi buyukten kucuge herkesi etkiliyor son yillardaki filmlerde gerilimler cok fazla onlem alinmasi lazim aksi takdirde boyle vakalar fazlalasacak

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title