Haberler

Wolfsburg'un Genç Oyuncusu Malanda Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Almanya Birinci Futbol Ligi (Budesliga) takımlarından Wolfsburg'un Belçikalı oyuncusu Junior Malanda'nın (20) trafik kazasında hayatını kaybettiği bildirildi.

Bielefeld polisi tarafından doğrulanan "Bild am Sonntag" gazetesinin haberine göre, Malanda'nın içinde bulunduğu otomobil Porta Westfalica yakınlarında A2 otoyolunda yağmurdan dolayı kaygan olan yoldan çıktı ve bir ağaca çarptı.

Aracın araka koltuğunda oturan genç oyuncunun olay yerinde hayatını kaybettiği, araçta bulunan diğer iki kişinin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Bilefeld polisi, kazanın aracın hızlı seyretmesinden kaynaklanabileceğini belirtti.

Wolfsburg Kulübü Denetleme Kurulu Üyesi Stephan Grühsem, kazanın korkunç bir talihsizlik olduğunu belirterek, çok üzgün olduğunu ifade kaydetti.

Belçika'nın en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen Malanda, geçen sezon Wolfsburg'a transfer olmuştu.

Bundsliga bu sezon 10 maçta forma giyen Malanda'nın Wolfsburg ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulnuyordu.

Malanda'nın, bu sezonun ilk karşılaşmasında Bayern Münih ile oynanan karşılaşmada, kısa mesafeden topu boş kaleye atamaması maçın en dikkat çeken pozisyonlarından olmuştu.

Genç oyuncu, 2015 Avrupa Şampiyonası elemelerinde de, Belçika 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın formasını 6 kez giymişti. - Berlin

Kaynak: AA / Spor

Junior Malanda Belçika Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title