Haberler

Wirecard ile Burger King Türkiye'de İnternet Sitesinde Ödeme Kabul Etmeye Başladı

Türkiye Burger King müşterileri, çevrimiçi yemek siparişlerini artık kredi kartıyla verip ödeme yapabiliyorWirecard Group, Türkiye’deki iştiraki Wirecard Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. ile birlikte, kredi kartı ödemelerinin Türkiye’deki Burger King çevrimiçi şubesine entegre edildiğini duyurdu.

Türkiye Burger King müşterileri, çevrimiçi yemek siparişlerini artık kredi kartıyla verip ödeme yapabiliyor

Wirecard Group, Türkiye'deki iştiraki Wirecard Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. ile birlikte, kredi kartı ödemelerinin Türkiye'deki Burger King çevrimiçi şubesine entegre edildiğini duyurdu. Bu düzenlemede, ödeme sürecinin tamamını Wirecard üstleniyor. Burger King Türkiye, böylelikle çevrimiçi ve mobil ödeme kabul eden ilk ve tek fast food şirketi oldu.

Burger King Türkiye müşterileri, internet adresinden adresinden kredi kartıyla yemek sipariş ederek ödeme yapabiliyor. Sonrasında, sipariş doğrudan müşterinin evine teslim ediliyor. Burger King Türkiye müşterileri, önceden de siparişlerini kapıda ödeyerek Burger King'in çevrimiçi teslimat servisinden yararlanabiliyorlardı. Yeni ödeme çözümüyle birlikte, çevrimiçi sipariş artık daha rahat. Yeni Wirecard - Burger King işbirliği sayesinde Eylül 2016'dan itibaren, ödeme işleminin kullanılabilirliğini artıracak ek kanallar aracılığıyla, kredi kartı kullanarak yeni bir yolla çevrimiçi ödeme yapmak mümkün olacak.

TAB Gıda Burger King CEO'su Caner Dikici şunları söyledi: "Burger King, 600'ün üzerinde restoranla hamburger hızlı servis restoranı sektörünün lideri durumunda ve biz, çevrimiçi sipariş sürecini müşterilerimiz için de daha kolay ve daha rahat bir hale getirmek istedik. Wirecard'ın çevrimiçi şubemize kredi kartı ödemelerini entegre etmesi sayesinde, artık müşterilerimiz yemeklerini çevrimiçi olarak sipariş etme ve kredi kartıyla doğrudan çevrimiçi ödeme yapma olanağı var. Sonrasında tek yapmaları gereken, siparişlerinin evlerine teslim edilmesini beklemek."

Wirecard Türkiye Genel Müdürü Alper Akcan da, "Dünya genelindeki bu benzersiz hizmetle Türkiye'deki Burger King müşterilerini desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Ödeme sürecinin tamamını üstlenerek, tek bir kaynaktan en kullanışlı ve güvenli çevrimiçi siparişler için yol açıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burger King Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title