Haberler

Wıngs For Lıfe World Run Alanya'da Koşuldu

Omurilik felçlileri yararına 32 ülkenin 35 kentinde aynı anda düzenlenen Wings for Life World Run koşusunun Türkiye ayağı Alanya’da gerçekleştirildi.

Omurilik felçlileri yararına 32 ülkenin 35 kentinde aynı anda düzenlenen Wings for Life World Run koşusunun Türkiye ayağı Alanya'da gerçekleştirildi. 3 bin 500 kişinin katılım gösterdiği Wings for Life World Run'a, İzmir Üniversitesi takımı, ikisi engelli 6 kişilik takımla katıldı.

İzmir Üniversitesi Tekerlekli Basketbol Takımı yöneticisi Osman Ertöz, 19.18 kilometre kat ederek 3'ncü, lokal genel klasmanında 84'ncü, takım oyuncusu Koray Cömert ise 17.87 kilometre ile genel klasmanda 112'nci oldu. Ertöz ve Cömert ile birlikte İngilizce Öğretmenliği bölümü öğrencisi Mehmet Saygın, Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencileri Murat Karatepe ve Abdullah Göktuğ Aydın ve Sağlık Kültür Spor İşleri personeli Onur Gürel'den oluşan İzmir Üniversitesi takımına Türkiye triatlon sporunun uluslararası temsilcilerinden İpek Onaran da destek verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İzmir Üniversitesi Türkiye Alanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title