Haberler

Windows 10 Mobile Resmen Geliyor

Güncelleme:

Windows 10 Mobile'in yılan hikayesine dönen çıkış tarihi en sonunda kesinlik kazandı. İşte o tarih...

Microsoft, Windows 10 Mobile'ın piyasadaki telefonlara Aralık'ta sunulmaya başlanacağını doğruladı.

Facebook'taki resmi Microsoft Lumia sayfasındaki bir yorumda Microsoft, en son mobil platformu Windows 10 Mobile'ın mevcut telefonlara Aralık'ta sunulmaya başlanacağını duyurdu. Güncelleme işlemi için 8GB dahili hafızaya ihtiyacınız olacak. Bunun yanında firmanın FAQ sayfasına göre Lumia Denim (Windows Phone 8.10.14219.34 veya üzeri) güncellemesini de yüklemiş olmanız gerekiyor.

NELER DEĞİŞECEK?

Böylece Microsoft, Windows 10 Mobile'ı 2015'in sonunda dağıtma sözünü tutmuş olacak gibi görünüyor. Peki Windows 10 Mobile, telefonunuza ne gibi yenilikler getirecek?

Güncellemeyle birlikte Word, PowerPoint gibi "evrensel" uygulamalar, masaüstündekine benzer biçimde çalışacaklar. Elbette uygulamalar, küçük ekran için düzenlenmiş olacak. Canlı kutucuklar, ana ekranınızda yer almaya devam edecek. Cortana'nın rolü, yeni Windows 10 Mobile'da yine büyük olacak. Ancak Microsoft, Cortana'ya henüz Türkçe'yi öğretmediği için bizler, bu işlevden mahrum olacağız.

Güncellemelerin hangi bölgelere ve hangi Lumia cihazlarına ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Microsoft Facebook Teknoloji Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

ferdi:

Bilali tutun kacmasin

17
12
yanıtYanıtla
Hakan:

Bilal mi skti seni niye bu kadar endişe ye kapıldın:)

yanıt13
yanıt14
alço:

seni amış belli ki. . savunduğuna göre

yanıt0
yanıt0
ok:

almayın bu telefonları, bütçenize yazık. iki yıl sonra eskiyecek kaldırıp atacaksınız. sonra bir daha para ver.

3
6
yanıtYanıtla
YÖRÜK:

ÇOKTA TIN NOKIA BİTİRDİ KENDİNİ HALA WİNDOWS DİYOR.

7
2
yanıtYanıtla
ördek:

vatandaşın cebindeki parayı nasıl da gasp ediyorlar.

5
3
yanıtYanıtla
Halim:

Bu rekabeti seviyorum. Deli gibi çalışıp kısa zamanda süper telefonlar çıkıyor. Ama ülkemizin de kaliteli telefon üretmemesi de üzüntü konusu.

6
1
yanıtYanıtla
enesMobil-ANDROID:

nokia değil zaten telefon da işletim sistemi de microsofta ait. Nokia 2016dan sonra kendi telefonunu çıkarmaya hazırlanıyor bağımsız olarak

1
0
yanıtYanıtla
ERBAA NERDESINMobil-ANDROID:

ERBAA hani o klasik copy paste lerin yok goremedim sasirttn bizi Nerelerdesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title