Haberler

    Windows 10 Kullanıcılarına Apple'dan İphone 6s Gösterimi Müjdesi

    Artık etkinliği rahat rahat takip edebilmek için Apple cihazına ihtiyacınız yok.

    Mahmut Saral - -

    Apple, 9 Eylül'de düzenleyeceği etkinliğinde yeni iPhone telefonlarını görücüye çıkaracak. Beklentilerde 3 telefon var. Bunlar iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve diğer modellere kıyasla daha uygun fiyatlı olması beklenen iPhone 6c. Şimdiye kadar bu telefonlarla ilgili birçok sızıntı ve söylenti bilgi geldi, ama net detaylar için biraz daha beklemek gerekiyor.


    Bildiğiniz gibi Apple, genellikle kendi etkinliklerini yalnızca kendi cihazları üzerinden canlı olarak yayınlıyor. Farklı sistem ve cihazları kullananlar ise, bazı 3.parti programlar yardımıyla bu etkinlikleri takip edebiliyorlar. 9 Eylül'deki etkinlikte ise işler biraz değişiyor.


    Apple'ın resmi sitesine göz atan teknolojiseverler, 9 Eylül'de yapılacak canlı yayının Windows 10'daki Edge tarayıcı üzerinden de takip edebileceği bilgisini görüyor.


    Apple, etkinlik yayınlarında HTTP Live Streaming (HLS) teknolojisini kullanıyor ve bu teknolojiye her sistem destek vermiyor.


    Etkinliği takip edebilmeniz için: En az iOS 7 yüklü iPhone, iPad ya da iPod Touch; OS X v10.8.5 yüklü Mac; Windows 10 yüklü bir PC ya da 6.2 yazılımı kurulu 2. jenerasyon Apple TV'ye sahip olmanız gerekiyor.


    Ek not olarak, şimdiye kadar 75 milyondan fazla PC'ye Windows 10 kurulduğunu belirtelim. Bu, Microsoft kadar Apple'ın da dikkatini çeken ve işine yarayabilecek bir rakam.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Eylül Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title