Haberler

Wilma Elles, Müslüman Olup İmam Nikahı ile Evlendi

Güncelleme:

İş adamı sevgilisi Kerem Göğüş ile evlenen Wilma Elles, Müslüman olup imam nikahı kıydırdı.

Wilma Elles, işadamı sevgilisi Kerem Göğüş'ten Kapadokya'da evlenme teklifi almıştı. Teklifin ardından evlenme hazırlığına giren çift, nikah masasına oturdu.

MÜSLÜMAN OLDU

Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles, Bebek'teki lüks dairelerinde mutluluğa 'Evet' dedi. Geçtiğimiz cuma akşamı kıyılan imam nikahı öncesinde Müslüman olan Elles, daha sonra Kerem Göğüş'le birlikte imamın karşısına geçti.

DÜĞÜN YAZ AYINDA OLACAK

Resmi nikah yazın yapılacak. Elles, işadamından ''mehir'' talebinde bulunmazken ünlü çiftin resmi nikah ve düğünlerini ise yaz aylarında yapacakları kesinlik kazandı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kerem Göğüş Wilma Elles Kapadokya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (35)

tarafsız:

inşallah gün gelir tüm insanlar müslüman olur ne güzel olurdu ALLAHIM sen kimseyi cehenem ateşinde yakma

70
8
yanıtYanıtla
KURDO:

RABBİM İMANLI KALMAK NASİP ETSİN

63
2
yanıtYanıtla
HasanMobil-ANDROID:

imam nikahı ne demek. dini nikah diyelim lütfen. imamın icat ettiği bir şey değil ki. allah emir ediyor.

33
2
yanıtYanıtla
ozan:

mübarek olsun. inşallah darısı müslüman olmayı düşünüp de çevresinden çekinenlere gelsin. .

30
2
yanıtYanıtla
Bir fıkramobilWeb@haberler.com:

Hasan ile Hans çok iyi arkadaşlarmış yedikleri içtikleri ayrı gitmezmiş birgün dönmüş bizim Hasan Hansa demişki çok iyi bir arkadaşsın birde Müslüman olsan Hans hasana bakmış ve sormuş sen benimle yiyor içiyorsun o karı bu karı geziyorsun Müslüman olsam ne olmasam ne

23
6
yanıtYanıtla
Hale Yemenici:

Musluman yapti ve reklamini da yapti. Demek ki bu hak icin degil cikar icin!

13
14
yanıtYanıtla
tebriklermobilWeb@haberler.com:

inşaallah bizim bu haca umreye gidip döndükten sonra kaldığı küfürlü hayatlarına devam eden şarkıcı tayfasına uymaz hakkıyla yaşar islamiyeti

22
4
yanıtYanıtla
yılmazmobilWeb@haberler.com:

Allah mesut etsin.

23
3
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

SABAHA 3 KEZ BOŞ OL DER KAPININ ÖNÜNE KOR. HER TÜRLÜ AHLAKSIZLIĞA PRİM VERİYOR İSTEDİĞİN KADAR KADIN AL SIKILDIN BOŞA ÇOCUKLAR KİMDEN BELLİ DEĞİL. İSMİ DE DİNİ NİKAH İYİ Kİ DİNİYMİŞ:D

8
17
yanıtYanıtla
DüriyemMobil-ANDROID:

müslümanlığını ve evliliğini tebrik ederim

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title