Haberler

Wılma Elles 'Filinta' İle Ekranlara Geri Dönüyor

Güncelleme:

'Avrupa'nın En İyileri Ödül Töreni' nde 'En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü'ne layık görülen Wilma Elles, şimdi de ES Film ve Maya Film ortak yapımı çekilen TRT'nin sevilen dizisi 'Filinta' ile ekranlara geri dönüyor.

11. Bölümde konuk oyuncu olarak geldiği Filinta'nın çekimlerinde samimiyeti, uyumluluğu ve yeteneğiyle dizinin kadrosuna dahil olan Alman asıllı güzel ve yetenekli oyuncu; 'Anita' adında 1800'lerin son döneminde Avrupa'nın en ünlü şarkıcısı ve dansçısı rolünde izleyenlerin karşısına çıkacak. Osmanlı Devletine bir dizi konser vermeye gelen, ünü ve cazibesiyle tüm erkeklerin göz bebeği ancak Alman fanatizmi ile ülkesi için yapamayacağı şeyin olmadığı tehlikeli bir kadın olarak hikayeye dahil olan Wilma Elles'in yanı kadroya yine bir başka ünlü oyuncu ve model Alona Kral'da katılıyor.

'Kaçak'tan Filinta'ya

Wilma Elles gibi Türkiye'de yaşamayı ve oyunculuk yapmayı seçmiş bir diğer oyuncu olan Alona Kral'da, 'Filinta'nın kadrosuna konuk oyuncu olarak gelerek kalıcı olan bir diğer oyuncu. Seyircinin onu en son 'Kaçak' dizisinde bir Rus Mafyasının koruması olarak izlediği, aynı zamanda Uğurkan Erez modellerinden olan Kral, diziye 'Vivian' karakteriyle dahil oldu. Anita'nın (Wilma Elles) sağ kolu, yardımcısı ve dansçısı olarak onun tek güvendiği kişi olarak dizide yer alacak olan Kral'ı seyirci, Filinta'da, en az Anita kadar cazibeli ve kadınlığını kullanarak birçok şeyi elde edebilecek bir karakter olarak izleyecek... Dizinin bu iki cazibeli karakteri Osmanlı üzerine oynanacak oyunların arkasında sürpriz bir şekilde yer alacaklar.

Gerek kadrosundaki yeniliklerle gerek konusundaki çarpıcı içeriği ve sürpriz konuk oyuncularıyla seyirciyi her bölümde bir kez daha şaşırtmayı başaran 'Bir Osmanlı Polisiyesi - Filinta' kadrosuna dahil ettiği iki güzel oyuncusu 3 Mart Salı akşamı seyirciye ilk kez 'Merhaba' diyecek.

Yönetmenliğini Gökhan Erkut'un yaptığı, senaryosunu Altuğ Küçük'ün üstlendiği; Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Kemal Topal, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Alican Bayhan, Emre Canpolat, Ceren Yılmaz, Feyza Işık, Umut Kırcalı, Ceyhun Ergin, Çağrı Erceber gibi tiyatro, sinema ve dizi dünyasının sağlam oyuncu kadrosunu bir araya toplayan 'Filinta' 3 Mart Salı akşamı 20.00'de TRT1'de…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Wilma Elles Alona Kral Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı
500

Yorumlar (6)

Suat Cem:

Filinta dizisini beğenmeyenler hangi dizileri izliyorlar çok merak ediyorum. İnsan bu diziyi izledikçe ecdadına daha çok saygı duyuyor.

0
0
yanıtYanıtla
furkan sert:

osmanlı da atalarımızın çektiği zorlukları izlerken insan hem duygulanıyor hemde kazanılan zaferler sonrası duygulanıyor, filinta bize bunları çok güzel aktarıyor

0
0
yanıtYanıtla
piraye eren:

osmanlı dönemine olan merakım sayesinde bu diziyi izlemeye başladım iyi ki de izlemişim harika bir dizi, yeni gelen oyuncununda diziye renk katacağı aşikar

0
0
yanıtYanıtla
İdil Haktan:

Osmanlı torunu olmaktan gurur duyuyorum. Çoğu dizide işlenen konular ve gösterilenler bizim geleneklerimizi yansıtmıyor, özümüzü kaybetmeyelim.

0
0
yanıtYanıtla
İdil Haktan:

Çok sevdiğim bir oyuncu daha katıldı ekibe. Filinta''yı büyük bir beğeniyle izliyorum, salı günü işlenen konu harikaydı.

0
0
yanıtYanıtla
ertan şener:

filinta salı günlerimizin vazgeçilmezi oldu , osmanlı yı ecdatlarımızı izlemek ve hatırlamak lazım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title