Haberler

Wilma Elles, Eski Partneri Erkan Petekkaya'yı Savundu

Güncelleme:

29 Nisan'da vizyona girecek 'Emicem Hospital'da rol alan Wilma Elles, beyaz perdede yer aldığı komedi filmleriyle dikkat çekiyor. Hayatı bir Alman kanalında belgesele konu olan Wilma Elles hayatına dair soruları yanıtlarken bir yandan da bir dönem Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde partneri olan Erkan Petekkaya'yla ilgili de açıklamalarda bulundu.

''SÜREKLİ KENDİNİ GELİŞTİREN BİR OYUNCU''

İşte Wilma Elles'in röportajındaki açıklama:

Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'la tartışmasında "Beni daha önce çalıştığım oyuncu arkadaşlarıma sorun" demişti. O nasıl bir rol arkadaşı?

Çok iyiydi. Kimseyi hiçbir zaman rahatsız etmeyen, dedikodu yapmayan, her zaman çalışan, sürekli kendini geliştiren bir oyuncu. En sevdiğim oyunculardan biridir.


'Öyle Bir Geçer Zaman ki' ekibiyle dostluğunuz sürüyor mu?

Biliyorsunuz hayat çok hızlı gidiyor, yeni projedeki arkadaşlarla bile bir yere gitmek için zor fırsat buluyoruz. Ama doğum günlerinde buluşuyoruz. Onların çocuklarının olmasını bekliyorum. Ayça'nın (Bingöl) ikizleri oldu, mutlaka görmeliyim.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Petekkaya Wilma Elles Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

TEK SORUN BU:

BU ÜLKEDE İYİ HABER BULAMASSIN YOH YOH YOH

8
1
yanıtYanıtla
sen cemıleye gidiyo hep aali:

birileri arşivden çıkarsa keşke erkanın bu karolinle bile dolu o sahnelerinden yokmuydu niye nurgüle çamur attı. . bize bile saçma gelmişti zaten çok zengin para içinde yüzen işadamı manastır rahibesi gibi neydi öyle nurgül ikazında haklıydı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title