Haberler

#willpower Müzik Marketlerde

Güncelleme:

Tüm dünyanın dört gözle beklediği #willpower müzik marketlerde.

7 Grammy ödüllü, albümleri 33 milyon, single'leri 58 milyon satmış ünlü sanatçı will.i.am; The Black Eyed Peas grubunun üyesi olmasının yanı sıra solo kariyerinde de Britney Spears, Michael Jackson, Rihanna, Usher, David Guetta ve ünlü film müziği bestecisi Hans Zimmer gibi büyük isimlerle çalıştı.

Başarılı pop müzik sanatçısı şimdi de dünya müzik listelerini yerinden oynatacak iddialı bir albümle müzik severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

will.i.am #willpower adını verdiği albümde Justin Bieber, Britney Spears, Hit-Boy, Waka Flocka Flame, Lil Wayne, Diddy, Chris Brown, Miley Cyrus, Skylar Grey, Juicy J, Nicole Scherzinger, Eva Simons, apl.de.ap, Baby Kaely ve 2NE1'le düetler yaptı.

Albümün ilk single'si ve Britney Spears'la düeti "Scream&Shout" dünya çapında 2,5 milyon satarak multi-platinum single oldu. Video klibi ise Youtube'da 196 milyon kez izlendi. Haftalardır radyoların zirvesindeki yerini koruyan single büyük bir başarı kaydetti. will.i.am, Scream&Shout başarısının ardından hayranlarının karşısına ikinci kez bomba gibi bir single'yle çıktı. will.i.am'in Justin Bieber'la düet yaptığı yeni single'si #thatPOWER radyo listelerinde hızla yükseliyor.

R&B, hip-hop ve electronic/dance sound'larından oluşan ve dünya starlarının birbirinden nefis düetlerine ev sahipliği yapan #willpower , 22 Nisan'da Universal Music & Avrupa Müzik işbirliğiyle ve Power FM sponsorluğuyla müzik severlerle buluştu.

TRACKLIST

1. Good Morning

2. Hello

3. This Is Love (featuring Eva Simons)

4. Scream & Shout (featuring Britney Spears)

5. Let's Go (featuring Chris Brown)

6. Gettin' Dumb (featuring apl.de.ap and 2NE1

7. Geekin'

8. Freshy (featuring Juicy J)

9. #thatPOWER (featuring Justin Bieber)

10. Great Times Are Coming

11. The World Is Crazy (featuring Dante Santiago)

12. Fall Down (featuring Miley Cyrus)

13. Love Bullets (featuring Skylar Grey)

14. Far Away From Home (featuring Nicole Scherzinger)

15. Ghetto Ghetto (featuring Baby Kaely)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Britney Spears Justin Bieber Miley Cyrus Chris Brown Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title