Haberler

Wıllıam Mastrasımone'un Gerilim Dolu Dramı

Güncelleme:

William Mastrosimone'un kaleme aldığı, "Uçlar"; 7 Şubat günü, Ortaköy Afife Jale Sahnesi'nde!

Bir gün, evine giren yabancı bir erkeğin, önce sözlü sonra fiziksel şiddetine maruz kalan kadının hikayesinin anlatıldığı "Uçlar"da; kadın, erkeği etkisiz hale getirmeyi başarır ve bir anda kurban(!) rolü karşı tarafa geçer. Kadının kız arkadaşları eve geldiğinde ise, tecavüzcüsüne işkence yapan bir kadınla karşılaşırlar. O andan sonra herkes için, kendisiyle ve karşısındakiyle bir hesaplaşma başlar. Toplumda yer etmiş ön yargılar ve öğrenilmiş çaresizlikler midir kadını kurban yapan? Yoksa…

18 yaş sınırı olan ve tiyatro seyircisini her saniyesinde gerçeklerle yüzleştiren oyunun yönetmenliğini Yıldırım Fikret Urağ üstleniyor. Zeynep Özyağcılar, Aydın Şentürk, Zeliha Bahar Çebi ve Simge Defne'nin performansıyla göz doldurduğu oyunda; dekor tasarımı ise Barış Dinçel'e ait.

Tiyatro Martı tarafından sahneye konan "Uçlar"; 7 Şubat 2015, Cumartesi akşamı saat 20:30'da, Ortaköy Afife Jale Sahnesi'nde sahnelenecek. Oyuna ait biletler, gişeden ve Biletix'ten temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Afife Jale Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title