Haberler

Whu Shu (Kung-Fu) Ege Bölge Şampiyonası'nda Kınık Rüzgarı Esti

Manisa Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Minikler-Gençler-Büyükler(Bay-Bayan) Whu Shu(Kung-Fu) Ege Bölge Şampiyonası sona erdi.
Whu Shu Federasyonu'nun Manisa ilinde düzenlenen Ege Bölge Şampiyonası büyük bir coşkuya neden oldu.

Manisa Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Minikler-Gençler-Büyükler(Bay-Bayan) Whu Shu(Kung-Fu) Ege Bölge Şampiyonası sona erdi.

Whu Shu Federasyonu'nun Manisa ilinde düzenlenen Ege Bölge Şampiyonası büyük bir coşkuya neden oldu. İzmir'in Kınık ilçesi ve ona bağlı Poyracık Beldesinden 30 sporcunun katıldığı turnuvaya ilişkin konuşan Milli Antrenör Abdurrahman Çelen, "Kınık ilçemizdeki sporcularımızdan 10 birinci, 3 ikinci, 3 tane de üçüncü olmak üzere 16 sporcumuz dereceye girdi. Poyracık Beldemizden ise 8 birinci, 2 ikinci, 2 üçüncü olmak üzere 12 sporcu dereceye girdi. Bu maçlarda yeni katılan üç sporcumuzda ayrıca üç tane birincilik yaparak büyük bir sürpriz yapmışlardır. Sporcularımızın her geçen gün daha iyiye gittikleri, düzenli yapılan çalışmalardan dolayı maça her zaman hazır olduklarını göstermiştir. İnanıyorum ki 2014 yılında daha büyük başarılar göstereceklerini bir kez daha kanıtlamışlardır. Sporcularıma bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Poyracık Kınık Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title