Haberler

    West Ham Tarihe Geçecek

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Hollywood'un da ilgisini üzerinde toplamış durumda. Tanıdık simalar Slaven Bilic ve Emmanuel Emenike'yi de bünyesinde barındıran West Ham'ın stadyumu Upton Park, gişe rekorları kırması beklenen bir aksiyon filminin ana mekanı olarak seçildi.

    'Die Hard' serisi tarzında olması beklenen filmde, silahlı suçluların fidye için stadyumdaki 35,000 kişiyi rehin alması işleniyor.

    West Ham çıkacak, Hollywood girecek

    Filmin çekimlerinin sezon sonunda başlaması bekleniyor. West Ham United, bu sezonki maçlarını bitirdikten sonra 'Boleyn Ground' olarak da bilinen Upton Park'a veda edip, yeni evi Olimpik Stadyum'a taşınacak.

    Hollywood'daki büyük şirketlerden olan Highland Film Group, aynı zamanda ünlü aktörler Jamie Foxx ve John Travolta'nın yeni filmlerini de yapıyor. Şirket, Upton Park'ın bulunduğu alanın yeni sahiplerine devredilmeden önce kullanılabilmesi için anlaşmayı yaptı.

    "İkonik stadyumda sonu gelmez aksiyon"

    Grup ortaklarından Arianne Frasier ve Delphine Ferrier konuyla ilgili, "Senaryo, bizi anında kendini çekti. Dünyanın en ünlü mekanlarından birine kurulmuş oldukça büyük ve kapsamlı bir prodüksiyon olacak" şeklinde konuştu. İkili aksiyon türünde daha önce de başarılı olduklarını ve 'Final Score'un da dünya çapında ses getireceğinden şüphe duymadıklarını belirtti.

    Yapımcı Marc Goldberg ise, "Yıldızlarla dolu bir takımla 20 milyon dolar'lık hiç kesintiye uğramayan bir aksiyon filmi çekeceğiz. Upton Park gibi ikonik bir stadyumu yıkılmadan önce dünya çapında bir film için kullanma şansını elde ettik. Filmi anlatmak gerekirse futbol stadyumunda geçen 'Die Hard' filmini hayal edin" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    West Ham United Slaven Bilic Hollywood Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title