Haberler

Burak Yılmaz, Galatasaray'dan Ayrılmak İstiyor

Güncelleme:

West Ham United'ın transfer etmek istediği Burak Yılmaz, Galatasaray'dan ayrılmak istediğini Sarı Kırmızılı kulübe iletti.

Burak Yılmaz, Galatasaray'dan ayrılmak istediğini Sarı Kırmızılı kulübe iletti. Golcü oyuncu bugün Florya'da menajerleri ile birlikte Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek ile 2 saat süren bir görüşme yaptı.

AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Yapılan görüşmede Burak Yılmaz, kulübüyle ilgili hiçbir sorunu olmadığını, Galatasaray'da olmaktan son derece gurur duyduğunu ancak Premier Lig'de oynama şansını tepmek istemediğini iletti. Burak Yılmaz 30 yaşına yaklaştığını ve İngiltere'de oynamak için West Ham'ın teklifinin son şansı olabileceğini de Mehmet Özbek'e söyledi.

"SENİ BIRAKMAK İSTEMEYİZ"

Mehmet Özbek ise golcü oyuncunun bu isteğine karşılık "Sen bizim için çok önemli bir oyuncusun. Bu kulübün efsaneleri arasına gireceksin, artık bizim evladımızsın ve seni bırakmayı asla düşünemeyiz. Bundan sonra da en ufak sorunun olduğunda da çözmek için ben yanında olacağım. Galatasaray'da kal ve Şampiyonlar Ligi'nde gollerine devam et" diye konuştu.

WEST HAM ISRARCI

Karşılıklı süren uzun diyalog sonucu Mehmet Özbek, Kral'ı sarı kırmızılı kulüpte kalmaya ikna etti. Ancak Westham'ın Burak Yılmaz'a ilgisi sürdüğü ve sarı kırmızılı kulübe yaptığı 5 milyon Euro'luk bonservis teklifini artıracağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Burak Yılmaz Mehmet Özbek Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (48)

ceyhanli:

gitsin hemen aman tutmayin

8
29
yanıtYanıtla
Uzo:

Nolur kal burak nolur. Aglayacam simdi bak nolur kal. Heheheh Yuruu tas arabasi

6
16
yanıtYanıtla
halil:

Defol git senin yüzünden galatasaray ın maçlarına bakmiyorum. Seni kal diye ikna etmeye çalışın Basiretsiz yönetimin allah belasını versin.

12
7
yanıtYanıtla
muharrem:

cehennem in dibine kadar yolun var pabucumun forveti

11
7
yanıtYanıtla
reis:

İyi para veriyorlarsa gitsin para kazanmaya bakalım. . .

4
14
yanıtYanıtla
osman:

buda melo gibi başladı gidiyom demeye ama unuttuğu birşey var gideceği takımda hamza hoca gibi hoca bulabilecekmi acaba burda iyi kötü nazını çekiyorlar

16
2
yanıtYanıtla
Hezilcayi:

Gonderin gitsin

5
12
yanıtYanıtla
galatasaray Mobil-ANDROID:

senin yuzunden lig tv almadim tivibu almadim. gidersen ilk isim lig tiviye abone olcam. ..bi defol git ofsayt pozisyonu izlemekten maçtan soğudum

13
4
yanıtYanıtla
nusret güleç:

beyler nasıl yorum bu hakaretler neiçin burak galatasaray a faydalı olmuş değerli bir golcüdür anlayan anlar

9
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hele şükür burak yılmaz gıdecekmiş burak yılmazın yerıne hiç top görmemiş bırını koysan 10 toptan bırını kalaye atar gol olur

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title