Haberler

    Wesley Sneijder: Bizi En Çok Gökhan Töre Zorladı

    Güncelleme:

    Hollanda-Türkiye maçının uzatma dakikalarında attığı golle ülkesine 1 puan kazandıran Sneijder, kendilerini en çok Gökhan Töre'nin zorladığını söyledi.

    2016 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu'ndaki kritik maçta Türkiye, Hollanda karşısında 91. dakikaya kadar skoru 1-0 önde götürüyordu. Ancak ardından sahneye Portakallar'ın kaptanı ve Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder çıktı. 90+2'de Sneijder'in attığı şut, Huntelaar'ın kafasına çarptı ve mücadele 1-1 berabere bitti.

    "TÜRKİYE'NİN ÖNE GEÇMESİ SÜRPRİZ OLDU"

    Ülkesine adeta hayat öpücüğü veren Sneijder ise zorlu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Fanatik'e konuşan Sneijder, "İki ülkenin de galibiyete ihtiyacı vardı. Türkiye'nin öne geçmesi bizim için çok sürpriz oldu. Oyunun sonlarına doğru da bizi çok zorladılar. Beraberlik golünü biraz daha erken bulabilmiş olsaydık, belki de maçı kazanabilirdik. Ama olsun, 1 puan da bizim için iyidir" dedi.

    "GÖKHAN TÖRE BİZİ ÇOK ZORLADI"

    Grupta avantajın kendilerinde olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, "Açıkçası gruptan çıkma şansımız Türkiye'den daha fazla ve kozların artık bizde olduğunu düşünüyorum. Maçtaki gollerin Galatasaray'dan takım arkadaşım Burak Yılmaz ve benim tarafımdan atılması sevindiriciydi. Türkiye'den bizi en çok zorlayan ise Gökhan Töre oldu." diye konuştu.

    "İNANILMAZ BİR ŞEY"

    Türk taraftarlarının kendisini alkışmasıyla ilgili düşüncelerini ifade eden Sneijder, "Bu arada maçta en sevindiğim konulardan biri de, Galatasaraylı taraftarların beni desteklemesiydi. Bu inanılmaz bir şey. Bir milli maçta benim yanımda olmaları çok önemli. Bir kez daha Galatasaray'ın ne kadar büyük bir camia olduğunu anladım." dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Wesley Sneijder Gökhan Töre Hollanda Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (19)

    KaraMobil-IOS:

    Bir milli macta gavurdan taraf olmak ta ancak cinconlardan beklenecek bir harekettir yazik

    39
    25
    yanıtYanıtla
    Arda TürkMobil-IOS:

    Cinconlar zaten gâvur Takım'ı ne beklenir

    11
    28
    yanıtYanıtla
    MURAT:

    Gokan aldigi butun toplari size verdi goruyorduk

    16
    12
    yanıtYanıtla
    öykücü:

    gs lilerin nasıl milli duyguları olduğu belli oldu. Eminim Emreyi ıslıklayanlar sneijderi alkışlamıştır.

    10
    16
    yanıtYanıtla
    ali:

    hiçbir futbulcu milli davanın üzerinde olmamalı milli takıma karşı sneijder gavuru karşılaştırılıyorsa karşılaştıran ondan da gavurdur

    13
    12
    yanıtYanıtla
    SzyxcMobil-IOS:

    Cinconlumu hepsi pislik

    5
    20
    yanıtYanıtla
    cem_il:

    fransız kulübü taraftarlarından ne bekliyordunuz ki?

    9
    15
    yanıtYanıtla
    isimsizim:

    Gökhan töre için olumsuz yorum yapanlar KISKANMAYIN.

    10
    8
    yanıtYanıtla
    gayserili:

    Siz kim oluyonuz da en cok biri zorlamismis. Ucuz kurtuldunuz elimizden.

    11
    4
    yanıtYanıtla
    maho:

    şaşkın cinconlar

    1
    14
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title