Haberler

Webo ve Ziegler Sealed Air Standındaydı

Güncelleme:

Fenerbahçeli ünlü futbolcular Webo ve Ziegler Sealed Air standındaydı

Türkiye'deilk kez düzenlenen EDT Expo 2013 fuarı bugün en ünlü misafirlerin ağırladı. Dünyaca ünlü Sealed Air'in iş birimi Diversey, hijyen sponsoru olduğu üç büyüklerden Fenerbahçe'nin iki önemli ismini standında ağırladı.

Ünlü futbolcular Webo ve Ziegler, Sealed Air standında Instapak 901 sistem ambalaj köpük makinesinde ayak izlerini çıkarttılar ve bu ayak izlerini imzalayarak hayranlarına hediye ettiler. Stant içerisinde eğlenceye hız kesmeden devam eden ünlü futbolcular Taski Swingo 5000 büyük, binicili otomatik yer yıkama makinesine binerek hünerlerini sergilediler.

Ünlü futbolcu Ziegler "Webo ve benim için burada olmak memnuniyet verici. Sponsorumuz Diversey'e çok teşekkür ediyoruz. Futbolun dışına çıkmak ve farklı bir şeyler yapmak bizim için de iyi oldu. Bunun için Diversey'e teşekkürler."dedi.

Sempatik tavırlarıyla stantta bulunan ziyaretçilerin gönlünü fetheden Webo ve Ziegler, stanttabulunan ziyaretçiler ve basınla sohbet ettikten sonra fuardan ayrıldılar.

Sealed Air'in Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Genel Müdürü Cem Yengül "Sealed Air işbirimi Diversey olarak Türkiye'nin sporuna her zaman destek vereceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pierre Webo Sealed Air Fenerbahçe Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title