Haberler

Webo Maç Bitince Hakeme Saldırdı!

Güncelleme:

Pierre Webo, Başakşehirspor-Fenerbahçe maçı sonrasında Ali Palabıyık ve yardımcılarına tepki gösterip soyunma odasına girdi.

4 futbolcunun kırmızı kart gördüğü ve 2-2 sona eren Başakşehirspor- Fenerbahçe maçı sonrasında koridorda büyük gerginlik yaşandı. Fenerbahçeli futbolcular maçın son bölümlerindeki kararlarından memnun olmayan hakem Ali Palabıyık ve yardımcılarına tepki gösterip soyunma odasına girdi. Ancak koridorda karmaşa yaşandı. Bu nedenle hakem Palabıyık ve yardımcıları yaklaşık 10 dakika saha ortasında bekledi.

HAKEMLERE VURMAYA ÇALIŞTI

Pierre Webo'nun ise siniri geçmek bilmedi. Kamerunlu futbolcu, arkadaşlarınan aksine soyunma odasına gitmeyip Ali Palabıyık ve yardımcılarını bekledi. Palabıyık ve ekibi koridora yönlendiğinde ise Pierre Webo hakemlere vurmaya çalıştı.

PALABIYIK, OLAYI RAPORUNA YAZDI

Bu esnada Fenerbahçe'nin idari görevlileri ve güvenlikler müdahale edip, tatsız bir olay yaşanmasını engelledi. Hakem Ali Palabıyık'ın yaşanan olayı raporuna yazdığı öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ali Palabıyık Pierre Webo Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (66)

EMRE MOLOZOĞLU:

30 YILDIR FUTBOL İZLERİM. ÇOK KIRMIZI KART GÖRDÜM. AMA DÜN BU WEBO NUN YAPTIĞI GİBİSİNİ GÖRMEDİM. İNSAN OLAN ÇIKAR KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLER. İNSAN OLMAYAN GİDER HAKEME SALDIRIR. KLASİK FENERBAHÇELİ DURUŞU. İLAHİ ADALET BU . MUTLU OLMAYI HAKETMİYORSUNUZ.

14
14
yanıtYanıtla
zzzz:

hem bu ülkeden para kazan kendı hem buranın insanına saldır defol git kendi memleketine

14
13
yanıtYanıtla
RancerMobil-IOS:

Bu fener akıllanmaz biz bunu hep yapıyoz artık hazmedin şikeciler

14
12
yanıtYanıtla
KRALX:

NE BEKLENİRDİ ŞİKEBAHÇENİN EKMEĞİNİ YİYEN KUDURUYOR!

14
11
yanıtYanıtla
GSmobilWeb@haberler.com:

Birgün insan olursanız bu millet sizi ayakta alkışlar selam olsun HAMZA HAMZAOĞLU

19
5
yanıtYanıtla
cihan:

melonun üzerine ayılık yapan tanımam ama bu yıl kırmızı kart gösterilmesi yasaktı

11
10
yanıtYanıtla
ManisalıMobil-IOS:

Şike olmayınca böyle oluyor rezilbahçe

14
6
yanıtYanıtla
gfb:

hakemi gebertmek lazım dı

2
18
yanıtYanıtla
atakan:

bu ligde şike nin adiliğin rengi sarıdır. . . yanına bazen lacivert gelir bazen kırmızı. . . . .

7
12
yanıtYanıtla
hasan:

siz hakeme kurban olun. hakem 4 4 lük mac yönetti. yenemeyince rakibi hemen hakeme saldiriyorsunuz. camurlar sizi.

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title