Haberler

Wargaming, World Of Tanks Generals'ı Ordusuna Kattı

Wargaming'in ilk free-to-play kart oyunu, 2. Dünya Savaşı'nı çok farklı bir şekilde sunuyor Dünya çapında milyonlarca oyuncusu olan "World of …" oyunlarının yaratıcısı Wargaming, bugün yaptığı bir açıklamayla bir süredir Açık Beta sürecinde olan World of Tanks Generals'ın iOS tabletlerde ve PC platformundaki tarayıcılar için çıktığını duyurdu.

Wargaming,-World-of-Tanks-Generals'ı-Ordusuna-Kattı

Wargaming'in ilk free-to-play kart oyunu, 2. Dünya Savaşı'nı çok farklı bir şekilde sunuyor

Dünya çapında milyonlarca oyuncusu olan "World of …" oyunlarının yaratıcısı Wargaming, bugün yaptığı bir açıklamayla bir süredir Açık Beta sürecinde olan World of Tanks Generals'ın iOS tabletlerde ve PC platformundaki tarayıcılar için çıktığını duyurdu. Wargaming evrenine eklenen bu yeni oyun, 2. Dünya Savaşı'nın ünlü tanklarının başrolde olduğu çarpışmaları kart oyunu formatında sunuyor.

World of Tanks Generals'da oyuncular A.B.D, Almanya ve S.S.C.B için hazırlanmış 200 farklı kartı, diledikleri gibi bir araya getirip kendi destelerini oluşturabiliyorlar. Komutanlar "Köprübaşı" denen alanlarda gerçekleşen çarpışmalar öncesinde ellerindeki birimleri kendilerine ait alanlar içerisinde stratejik biçimde konumlandırıyorlar. Oyunun temel hedefi bir yandan kendi karargahınızı korurken düşman karargahını yok etmek.

Wargaming Yayın Direktörü Andrey Zimenko, konuyla ilgili düşüncelerini, "World of Tanks Generals'ı oyuncuların beğenisine sunduğumuz için çok heyecanlıyız. Taktiksel birimler, eğlenceli oynanış ve barındırdığı farklı kart tipleri, bu oyunu Wargaming evreni için benzersiz bir eklenti yapıyor," diyerek ifade etti.

World of Tanks Generals, oyuncuların oyunu kolayca kavramalarını sağlamak için diğer Wargaming oyunlarından aşina olduğumuz Teknoloji Ağacı'nın elden geçirilmiş halini kullanıyor. Oyunun iOS ve web sürümleri arasındaki çapraz-platform desteği sayesinde oyuncular rakip bulmakta hiç sıkıntı çekmeyecekler. Ayrıca var olan Wargaming.net hesabınızı kullanarak sadece World of Tanks Generals'ı değil, tüm Wargaming.net oyunlarını bir tıkla oynayabilme imkanına da sahipsiniz.

World of Tanks Generals hakkında daha fazla bilgi edinmek ve oyunu tarayıcınızda oynamak içinadresini ziyaret edin.

Oyunu iOS tabletinize indirmek içinseApp Store sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Almanya Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title