Haberler

    Warcraft, Beyaz Perdeye Geliyor! İşte Logosu!

    Oyun severlerin beğenisini kalıcı olarak kazanmayı başaran Warcraft, şimdi de sinema severlerin yüzünü güldürüyor!

    Oyun severlerin beğenisini kalıcı olarak kazanmayı başaran Warcraft, şimdi de sinema severlerin yüzünü güldürüyor! Warcraft filminin logosu yayımlandı!

    Sinema dünyası yeni bir başarılı yapıta daha ev sahipliği yapıyor. Oyun severlerin beğenisini kazanan Warcraft, San Diego'da başlayan ComicCon'ın gündeminden düşmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Hobbit filminin afişi paylaşılmış ve hemen ardından da Karayip Korsanları 5 ve Uncharted filminin çıkış tarihleri kesinlik kazanmıştı.

    Sinema dünyası son haftalarda oldukça yoğun geçerken bir yenisi de Warcraft'dan geldi. Beyaz perdeye hazırlanan oyunun sinema filminde kullanılacak logo, dün gece saatlerinde paylaşıldı. Legendary Pictures tarafından yayımlanan logoya göre, filmin adı "Warcraft" olacak.

    2006 yılında öne sürülen iddialar arasında, popüler oyunun, sinema filmi olacağı ve birkaç yıl içinde tamamlanacağı yer alıyordu. Söylentiler 10 yıllık bir gecikmenin ardından gerçek oldu. Duncan Jones'ın yönettiği ve Dominix Cooper, Paula Patton ve Ben Foster'in başrolünü paylaştığı Warcraft filmi, Mart 2016'da vizyona girecek.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    San Diego Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title