Haberler

Vuslat Yolculuğuna Eyüplülerden Büyük İlgi

Güncelleme:

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatı ile hayata geçirilen Eyüp Sultan'dan Mevlana'ya Hızlı Trenle Konya'ya Vuslat Yolculuğu projesine katılım için ön talepler devam ediyor.

Eyüp Belediyesi Beyaz Masa birimine bugüne kadar 8 binin üzerinde ön başvuru yapıldı.

14 Ocak tarihinde duyurusu yapılan vuslat yolculuğu projesinde ulaşım hızlı tren ile yapılacak ve Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek bir organizasyon olacak. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın örnek bir projesi olarak hayata geçmeye hazırlanan organizasyonda Beyaz Masa birimine bugüne kadar 8 binin üzerinde ön başvuru oldu.

Beyaz Masa Sorumlusu Saadet Dallı, hemen hemen her yaş grubundan Eyüplülerin Mevlana'yı ziyaret amacıyla vuslat yolculuğuna ön kayıt yaptırdığını belirterek, "Sayın Başkanımız Remzi Aydın'ın talimatıyla bu konuda her arkadaşımız çok titiz bir şekilde çalışıyor. Eyüp'te ikamet eden tüm vatandaşlarımız bu gezi için kayıt yaptırabilirler. Her aile için 0 – 7 yaş arası bir çocuk için de özel kontenjan ayrıldı. Birimimize şahsen müracaat eden vatandaşlarımızdan, T.C kimlik numarası, telefon numaraları, yaş ve iş durumu bilgilerini istiyoruz. Ayrıca isteyen Eyüplüler çağrı merkezimizi arayarak da başvuruda bulunabilirler. Nisan ayı itibariyle de dileyen vatandaşlarımız web sitemiz üzerinde de kayıt yaptırabilecekler" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eyüp Sultan Remzi Aydın Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title