Haberler

Vücut Sporcularından Kaymakam Gödekmerdan'a Ziyaret

B.B. Bodrumsporlu vücut sporcuları, antrenörleri Adnan Sır ve Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fatih Uzunlulu Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı ziyaret etti.

B.B. Bodrumsporlu vücut sporcuları, antrenörleri Adnan Sır ve Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fatih Uzunlulu Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ı ziyaret etti.

2-5 Nisanda Antalya'da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda kategorilerinde birinci ve ikinci olarak büyük başarı elde eden sporcular Ersen Öznesil, Ahmet Salman, Salih Şahin, Gülten Kılıç, Selda Yıldırım ve antrenörleri milli takım hocası Adnan Sır Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ı ziyaret ettiler.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ziyarette, sporcuların Antalya'da gösterdiği başarıları kutlayarak, "Türk sporu adına önemli bir başarı, Bodrum adına önemli bir başarı. Sporcuları ve antrenörleri tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki yarışmalarda da güzel başarılar kazanırsınız" dedi.

Antalya'da kategorilerinde birinci olan Ersen Öznesil ve Ahmet Salman'ın Mayıs ayı içerisinde İspanya'nın Barselona kentinde yapılacak olan Avrupa şampiyonasına katılacakları öğrenilirken; Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü ve karateci Fatih Uzunlulu ise sporcuların yaptıkları profesyonel spor yaşamlarıyla üstün başarılara imza atıklarını söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Gödekmerdan Antalya Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title