Haberler

Yaşlı Kadının Vasiyeti Tutuldu, Cansız Bedeni Kadavra Olarak Bağışlandı

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 95 yaşında hayatını kaybeden Muzaffer Erenus'un cesedi, son isteği yerine getirilerek üniversite öğrencileri için bağışlandı. Erenus'un cansız bedeni, İzmir Dokuz Eylül Hastanesi'ne kadavra olarak bağışlandı.

''KADAVRA OLARAK BAĞIŞLANMAK İSTEDİ''

Bodrum'da bakıcısıyla yaşamını sürdüren Muzaffer Erenus, dün akşam erken saatlerinde yaşamını yitirdi. Erenus için Bitez Mahallesi'ndeki Kaynak Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene, Erenus'un yakınları katıldı.

Muzaffer Erenus'un yeğeni Ayşe Ersoy, törende gazetecilere yaptığı açıklamada, teyzesinin ölmeden önce bedeninin kadavra olarak bağışlanmasını istediğini söyledi.

''ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE FAYDALI OLABİLMEK İSTEDİ''

Erenus'un yaşlılığa bağlı bazı sıkıntılar yaşadığını aktaran Ersoy, şunları söyledi: "Teyzem uykusunda yaşamını yitirdi. Bakıcısı tarafından bulunmuş. Kendisini, üniversite öğrencilerine faydalı olabilmek için ölümünden sonra kadavra olarak bağışlanmayı vasiyet etmişti. Teyzemin cenazesi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine gidiyor. Biz de onun vasiyetini yerine getiriyoruz. Gözü arkada kalmayacak."

Erenus'un cenazesi, kılınan cenaze namazı sonrasında İzmir'e gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Dokuz Eylül Üniversitesi Bodrum Muğla İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title