Haberler

Volkswagen Skandalından 2,1 Milyon Audi Etkilendi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü otomobil devi Volkswagen'de ortaya çıkan emisyon skandalından 2,1 milyon Audi marka aracın da etkilendiği ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü otomobil devi Volkswagen'de ortaya çıkan emisyon skandalından 2,1 milyon Audi marka aracın da etkilendiği ortaya çıktı. Alman basınında Audi sözcüsüne dayandırılan haberlerde, emisyon testlerinde usulsüzlük yapılan Audi marka araçların 1 milyon 420 bininin Batı Avrupa ülkelerinde, 577 bininin Almanya ve 13 bininin de ABD'de olduğu yer aldı.

ETKİLENEN MODELLER

Emisyon değerleri ile oynanan Audi marka araçların EA 189 tipi 1,6 ve 2 litre dizel motoru kullanılan A1, A3, A4 ve A6, Audi TT, Q3 ve Q5 modelleri olduğu öğrenildi. Söz konusu modellerde egzoz gazı normu EU 5 olan araçların skandaldan etkilendiği, egzoz gazı normu EU 6 olan modellerde sıkıntı olmadığı kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Volkswagen Almanya Audi Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (8)

vatan006:

Yoksa yinemi AKP den şüpheleneceksiniz.....olur yaaa

38
6
yanıtYanıtla
Bilinmez:

skoda ve seat ne olacak yahu, onlarda aynı motoru kullanıyor. onları da araştırsınlar

32
1
yanıtYanıtla
nöri:

eeeeeeeeeeeeeeeeee amerika adamı boyle yapar heryere burnunu sokma dedi. turkiyede parelel sonsor ol pkk sponsor ol dogan gurubuna sponsor e vallahha fene olmadı

7
5
yanıtYanıtla
Dr JivagoMobil-IOS:

2012 A6 dan memnun olmadığım icin satmıştım İsabet olmuş BMW nin eline su dökemez

5
1
yanıtYanıtla
Herkes sınıfını bilecek:

Audi değerinin çok üzerinde satılan bir araba. Bu fiyatı zaten hakketmiyordu. Premium araç havası verip BMW ve Mercedes ile aynı fiyata, hatta türkiyede daha pahalı fiyata okutuyorlar. Ama Mercedes ve BMW yıllardır 1. ci sınıf. Audi ise olmaya çalışıyor. Passat ile a4 arasında hiçbir fark yok. Sadece etiketi değiştirip milleti kazıklıyorlar.

3
0
yanıtYanıtla
Osmaniye:

Iyi benim ki q7

1
1
yanıtYanıtla
hasan basan:

:)

yanıt0
yanıt0
Yilmaz Mobil-IOS:

ABD gibi Turkiye niye ceza kesmiyor bizim yargi anca bizim kopruyu yasaklar

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title