Haberler

    Volkswagen'in Yeni Sıradışı Golf Arabası

    Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in hazırladığı yeni konsept tasarımlı otomobil Wörthersee adlı etkinlikte görücüye çıkacak.

    Furkan Yaldız - -

    Dünyanın her yerinde yaygın bir şekilde kullanılan VW Golf arabalarına bir yenisi daha ekleniyor. Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in bu sefer hazırladığı konsept diğerlerinden bir hayli farklı. Golf GTE Sport olarak adlandırılan konsept otomobil, özellikleri ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor.


    Elde edilen bilgilere göre Golf GTE Sport, Avusturya'da gerçekleşecek olan Wörthersee adlı etkinlikte tanıtılacak. Volkswagen ve Audi'nin birlikte düzenlediği etkinlikte görücüye çıkacak olan otomobil, 395 beygir gücünde hibrit bir motora sahip. Söz konusu motor elektrik ile 49 km yol alabiliyor. Tam olarak 4.3 saniyede 100 km hıza ulaşabilen otomobilin kapıları görselde de görülüğü üzere kanat şeklinde açılıyor. Karbon fiberli koltuklara sahip olan araç, iç tasarımıyla da dikkat çekiyor.




    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Volkswagen Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title