Haberler

    Bursaspor Taraftarından Volkan Demirel'e: Vatan Haini

    Güncelleme:

    Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Bursaspor - Fenerbahçe maçı öncesinde ev sahibi ekip taraftarları Volkan Demirel'e "vatan haini" diye bağırdı.

    Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı öncesi Bursa'da stat dışında yaşanan olaylar içeriye de yansıdı.

    Bursasporlu taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'i ıslıkladı ve "vatan haini" diye bağırdı. Deneyimli file bekçisi de bu tepkilere alkışlayarak karşılık verdi.

    STADI TERK ETMİŞTİ

    Milli eldiven, Kazakistan ile TT Arena'da oynanan maç öncesi taraftarların protestosu üzerine stadı terk etmişti. Teknik direktör Fatih Terim ise Volkan'ı daha sonra Ay-Yıldızlı takıma davet etmemişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Türkiye Kupası Volkan Demirel Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (93)

    Delikanli nMobil-IOS:

    Sen ve Emre türkiyenin terbiyesiz futbolcususunuz

    45
    17
    yanıtYanıtla
    ESES:

    ''İtinayla ayı avlanır. ''Emre Güral

    36
    18
    yanıtYanıtla
    Galatali mertmobilWeb@haberler.com:

    Simdide terk etsin stadi da göreyim nazik yerini.....

    43
    11
    yanıtYanıtla
    bjkmobilWeb@haberler.com:

    Gercekten cok ayip etmis bursalilar

    36
    15
    yanıtYanıtla
    emre aydın Mobil-ANDROID:

    İyide volkan milli maçı terkdiyorsunda bursa maçını niye terk etmiyorsun çünkü parayı milli takım vermiyor fenerbahçe veriyor değilmi tamamen duygusal volkan darılma ama milli duygun ve hislerin ölmüş senin

    24
    26
    yanıtYanıtla
    Ülkümüz ülkümobilWeb@haberler.com:

    Bursa taraftarı adamsınız

    30
    13
    yanıtYanıtla
    Türkiye TürklerindirMobil-ANDROID:

    asıl vatan haini akp ye oy veren bursalılardır

    18
    20
    yanıtYanıtla
    EfemobilWeb@haberler.com:

    asıl volkan gibi yıllarca milli takıma hizmet veren bir sporcuya bunu diyen gerçek vatan hainidir..yargısız infazcıdır...ayıptır ya..biraz insan olun artık..nedir bu kin bu nefret..

    21
    16
    yanıtYanıtla
    vatandasmobilWeb@haberler.com:

    Ayi bu ayi ayi volkan

    21
    16
    yanıtYanıtla
    TürkMobil-IOS:

    Fenerbahçe cumhurıyetinin bir vatandaşı o volkana laf yok

    12
    21
    yanıtYanıtla
    Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title